İngilizce Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Özel Tasarım Kapüşonlu Sweatshirt

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%15 indirim
749.90 TL
637.41 TL
Ürün Kodu: 17502

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen, hava geçiren terletmez canlı ve çıkmayan baskı.
  • Renk: Siyah, Lacivert, Gri Melanj, Bordo ve Füme
  • Beden:
    • Kadın: XS-S-M-L-XL
    • Erkek: S-M-L-XL-XXL
  • %100 sağlıklı pamuk kapuşonlu sweatshirt.
  • İngilizce Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Özel Tasarım Kapüşonlu Sweatshirt özenle kutulanıp hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Öğretmenler okula ilk başladığımız günden hayata atıldığımız güne kadar üzerimizde emekleri olan kişilerdir. Şefkatleri ve bilgelikleri ile daima doğru yolda yürümemiz için çabalayan öğretmenler, sabırları ve öğreticilikleri ile diğer meslek gruplarında yer alan kişilerden ayrılırlar.

Hayatımız içerisinde tanımlanması zor olan bir yere sahip olan öğretmenlerimizin bizlere olan emeklerinin boşa çıkmadığını göstermek, onlara olan sevgimizi göstermek amacı ile öğretmenler gününde onlara hediyeler veririz. HediyeSepeti olarak özellikle belli bir branşa sahip olan öğretmenlerinizi düşünerek tasarladığımız hediyelik ürünlerimiz ile öğretmenlerinizi mutlu edebilirsiniz. İngilizce öğretmenine öğretmenler günü hediyesi özel tasarım kapüşonlu sweatshirt ürünümüz ile İngilizce öğretmenlerinizin ya da çevrenizde ki diğer yakınlarınız arasında yer alan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayabilirsiniz. %100 pamuktan oluşan bu ürün, su bazlı bir baskıya sahiptir. Bu baskı insan sağlığını tehlikeye atmayan maddeler aracılığı ile yapılır. Ayrıca öğretmenlerinizin girdikleri her ortamda rahatlık ile bulunmalarını sağlayacak olan terletmez bir kumaşa sahip olan bu güzel hediye seçeneğini sitemiz üzerinden hızla sipariş edebilirsiniz! Üstelik aynı gün kargo hizmeti sayesinde ürünün elinize ne kadar hızlı ulaştığına şaşıracaksınız.