Renkli Dekoratif Kurukafa Tasarımlı Mutfak Önlüğü

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%12 indirim
749.90 TL
659.91 TL
Ürün Kodu: 16116

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Kadın için kırmızı erkek için siyah önlük gönderilmektedir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Eşiniz ya da sevgiliniz için mutfakta geçirdiğiniz vakitlerin çok daha anlamlı ve özel olmasına neden olacak bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız Renkli Dekoratif Kurukafa Tasarımlı Mutfak Önlüğü harika bir seçim olacaktır. Bu özel önlükler mutfakta geçirilen mutluluk anlarını çok daha çoğaltabilirsiniz.

Sevgilisine ya da eşine doğum günü sürprizi yapmak isteyenler için de alışılmışın dışında bir hediye anlamı taşıyacak olan önlükler, yapıları itibariyle yemek yapmayı daha kolay hale getirmektedirler. Yemek yaparken farklı nedenlerden ötürü malzemelerin sıçraması mümkün olduğundan önlük kullanmak hem koruma sağlamakta hem de yemek yapmanın özel havasını daha fazla genişletmektedir.

Bu özel önlükler aynı zamanda mutfakta çiftlerin geçirecekleri zamanı da uzatacağından onların alacakları keyfin artmasına neden olacaktır. Bu sayede sevgiliniz ya da eşiniz ile birlikte çok daha mutlu anlara sahip olabilir ve her zaman yapmayı sevdiğiniz tariflerin yanında yeni tariflere de olanak vererek yemek listenizi genişletebilirsiniz. Pamuktan yapıldığı için önlükler kullanım sırasında herhangi bir rahatsızlığa yol açmazlar ve her zaman en rahat şekilde kullanılmaya uygundurlar. Üzerlerinde yer alan hoş tasarım ise yüksek baskı kalitesine sahip olduğu için uzun süreli kullanımlarda bile herhangi bir solma göstermez.