Premium Kutulu 4 Kadehli Speyside Viski Seti

Bugün sipariş verirseniz en geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 22 Nisan Pazartesi günü teslim.
4449.90 TL
Ürün Kodu: 15842

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde; 1 adet Karaf 4 adet Kadeh 12'li Viski taşı bulunmaktadır.
  • Şişe özel el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Kadehler 8,5 cm uzunluğunda olup 315 cc hacme sahiptir.
  • Karaf (Şişe) 28,5 uzunluğunda olup 1150 cc hacme sahiptir.
  • Özelleştirmeleriniz lazer kazıma teknolojisi ile yapılmaktadır ve asla çıkmaz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlarınız ve sevgiliniz başta olmak üzere tüm viski içmeyi seven yakınlarınız için son derece özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız Premium Kutulu 4 Kadehli Speyside Viski Seti harika bir seçim olacaktır. Viski içme keyfini çok daha üst boyuta taşıyacak olan bu özel set içinde bulunan özel viski bardağı, özellikle tek malt viski çeşitlerindeki zengin notalarını açığa çıkarmak için tercih edilmesine karşılık tüm viski çeşitleri için kullanmaya uygundur ve üst düzey bir tadım imkânı sunmaktadır.

Set içinde bulunan özel şişe de viskinin daha sağlıklı bir şekilde saklanmasını sağlarken, bir taraftan da viski içileceği zaman kolay bir şekilde viskiyi doldurmayı olanaklı hale getirmektedir. Viski içmeyi daha üst düzey hale getirecek olan viski taşları ise doğal bir soğutma yöntemi olarak öne çıkmaktadır. Viski taşları, soğutma için kullanılan buzların aksine herhangi bir salınım yapmazlar ve alkol oranını düşürmezler böylece viskinin tadını daha iyi şekilde korumasına yardımcı olurlar.

Tüm bunların yanında şık kutusu sayesinde de sevdikleriniz için özel bir hediye olacak bu set özellikle sevgili için hediye fikirleri arasında da öne çıkarak harika bir kullanım imkânı ve şıklık sunmaktadır.