Doğum Günü Hediyesi Ahşap Kutulu Tokyo Viski Seti

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%15 indirim
4999.90 TL
4249.91 TL
Ürün Kodu: 16056

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde; 1 adet Karaf, 2 adet Kadeh, 12'li Viski taşı bulunmaktadır.
  • Şişe özel el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Kadehler 9,5 cm uzunluğunda olup 310 cc hacme sahiptir.
  • Karaf (Şişe) 24,5 uzunluğunda olup 1000 cc hacme sahiptir.
  • Yazılar lazer markalama yöntemi ile kalıcı olarak işlenmektedir.
  • El işçiliği ile yapılan kişiye özel Ahşap kutusuyla gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Viski, içkiler arasında gerek tadı gerekse de içim yöntemleri ile ayrıcalıklı yere sahiptir. Çünkü viskinin üretilmesi de diğer viskilere göre son derece zor olmaktadır. Bu zorluk sonucunda ise her viskinin kendisine özgü tadı ve kokusu bulunduğundan viski severler, viskilerindeki doğru tat ve notaları almak için kullandıkları araçlara da özen gösterirler.

Doğum Günü Hediyesi Ahşap Kutulu Tokyo Viski Seti viskilerin tadının ve notalarının en iyi şekilde alınmasını sağlarken, aynı zamanda viski içme keyfini de çok daha özel bir hale getiriyor. Set içerisinde bulunan karaf ve kadehler isme özel olarak tasarlandıklarından dolayı da yakınlarınıza hediye edebilmeniz için harika bir fırsat sunuyorlar. Viskinin tadını ve kokusunu içim esnasında daha iyi bir şekilde sağlamak için tasarlanmış olan karaf ve bardaklar, böylece içim keyfini koruyorlar.

Aynı zamanda set içerisinde bulunan viski taşları ise viskisini soğuk içmek isteyenlere viskinin tadı bozulmadan, doğal bir soğutma yöntemi yapmalarını sağlıyor. Yapıları itibariyle viskinin ideal soğutma oranına getiren taşlar, buz gibi salınım yapmadıkları için de tadın bozulmasını engelliyor. Bu sayede bu özel set erkek arkadaşa doğum günü hediyesi başta olmak üzere pek çok özel anda da öne çıkıyor.