Minimal Grafiti Tasarımlı Bandana Maske

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
199.90 TL
169.91 TL
Ürün Kodu: 16901

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bandana Ölçüsü: 55 cm x 25 cm - Ağırlık: 50 g
  • Özel hava alan terletmez.
  • Tek bir ürün alırsınız ama birbirinden farklı biçimlerde kullanım sağlarsınız. Böylece siz ne isterseniz bandananız o olur.
  • Fular, alın bandı, korsan bandana, başörtüsü, saç bandı, bere, bone, bileklik, kaşkol, saç tokası, kar maskesi, atkı, yüz maskesi ve başka ne isterseniz!
  • Vücudunuzun sıcaklık dengesini korumanıza yardımcı olur.
  • Tüm sporcular, aşçılar, şefler, sağlıkçılar, gıda sektörü çalışanları, güneşten veya soğuktan korunmayı gerektiren iş kollarında çalışanlar ve isteyen herkes bu bandanayı kullanabilir.
  • Yer kaplamaz, kolayca temizlenir, hızlıca kurur.
  • Maksimum 40°C sıcaklıkta yıkanmalıdır,ağartıcı kullanmayın, ipe asarak kurutun, ütülemeyin.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz için özel günlerde ve özellikle sıradan günlerde hediyeler almak çok önemlidir. Sevdiklerinizi mutlu edebilmek için ise onlara sürprizler yaparak kendilerine verdiğinizi değeri gösterebilirsiniz. Arkadaşa, eşe ya da sevgiliye sürprizler yapmak için ise Minimal Grafiti Tasarımlı Bandana Maske çok özel bir seçenek sunuyor. Bu özel bandana ile sevdiklerinizi çok mutlu etmeyi kolayca başarabileceksiniz.

Özel tasarıma sahip olan bandana görünümü itibariyle etkileyici bir izlenim bırakmaktadır. Sevdiklerinizin tarzını tamamlamalarına ve değişik kombinler yapmalarına olanak tanır. Aynı zamanda pratik kullanımı ile birlikte işlevsel özellikleriyle de öne çıkar. Yapısı gereğince çok farklı iş kollarında kullanım için uygundur. Sağlık, gıda, spor gibi alanlarda rahatlık ve hijyen için kullanılır.

Fular, maske, boyunluk, bileklik, baş örtüsü gibi farklı amaçlar için de kullanıma uygun olan bu özel bandana ile birlikte mutluluğu sevdikleriniz çok kolay bir şekilde bulabilecek. Her zaman farklı kullanım özellikleri ile birlikte rahatlıkla kullanım seçeneği sunacak olan bu özel bandana sayesinde sevdiklerinize ne kadar çok değer verdiğinizi gösterebilecek, onlara karşı sevginizi ifade edebileceksiniz. Özel tasarımı sayesinde de çok şık bir kullanım değeri bulacaktır.