Lotus Tasarımlı İsim Yazılı Gümüş Kolye

Bugün sipariş verirseniz en geç 1 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
724.90 TL
Ürün Kodu: 19554

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kolye ucu ve zincir 925 ayar gümüştür.
  • Kolye ucu tasarımları el işçiliği ile yapılmaktadır.
  • Zincirlerde 40 cm, 45 cm, 50 cm olmak üzere üç farklı ölçü seçeneği bulunmaktadır.
  • Silver, Gold ve Rose renk seçenekleri mevcuttur.
  • Gold ve Rose kaplamalar gümüş üzerine el işçiliği ile yapılmaktadır.
  • Gümüş ürünlerde yapısı gereği zamanla kararma meydana gelebilir.
  • Kolyenizin ömrünü uzatmak ve parlaklığını kaybetmesini önlemek için; parfüm, deodorant , sabun, su ve çamaşır suyu gibi maddelerden uzak tutarak kullanmanız önerilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Lotus tasarımlı isim yazılı gümüş kolye ile özel hissettirin!

Sevdiklerinize, onları ne kadar önemsediğinizi göstermenin birçok yolu var ancak en anlamlısı hiç şüphesiz ki hediye etmek. Peki, hediye olarak ne alabilirsiniz ki sevdikleriniz özel hissetsin? Lotus tasarımlı isim yazılı gümüş kolye tam da aradığınız hediye olabilir!

Lotus tasarımlı isim yazılı gümüş kolye, hem şık ve modern bir tasarıma sahip hem de kişiye özel bir hediye olarak sevdiklerinizin kalbinde taht kuracak. İsim yazılı kolyesi ile göz kamaştıran bu ürün, kadınlar için özel bir hediye seçeneği.

Bu kolye, annenize, eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza, ya da kendinize alabileceğiniz özel bir hediye seçeneği olarak karşınıza çıkıyor. Doğum günü, yıldönümü, anneler günü, sevgililer günü, hatta işteki başarısını kutlamak için bile mükemmel bir seçim.

Sevdiklerinizin kalbinde özel bir yer edinecek olan bu kolye, her zaman hatırlanacak bir hediye olarak anılacak. Kişiye özel olarak tasarlanan bu kolyenin üzerine sevdiklerinizin isimlerini ya da özel bir tarih yazdırarak daha da kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca, bu gümüş kolye takı & aksesuar koleksiyonunuzda hatıralık olarak yer alacak.

Eğer sevdikleriniz için özel bir hediye arıyorsanız, Lotus tasarımlı isim yazılı gümüş kolye tam da size göre! İçinizden geldiği zaman da hediye etmek için ideal bir ürün. Farklı ve özel bir hediye olarak tercih edeceğiniz bu kolyeyi, hiç düşünmeden sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.