Kişiye Özel Yastık

(185 Ürün)
Kategoriler
Kişiye Özel Yastık
185 Ürün
Filtrele

Kişiye Özel Yastık İle İlgili Editör Açıklamaları

Sevdiklerinize özel bir hatıra bırakmak istiyorsanız kişiye özel yastık doğru bir tercih olacaktır. Kişiye özel yastık tasarla seçeneği ile hiçbir yerde bulunmayacak özel yastıkları tasarlayabilir ve kaliteli kumaş yüzeylerine özel baskı ile hazırlanan, canlı görünümleri ile dikkat çeken yastıklardan harika bir hediye verebilirsiniz. Tüm duygular ve özel anlar için hoş bir yansıma ve özel bir hatıra niteliği taşıyan bu özel yastıklar farklı modeller ile sizleri bekliyor.

Sevgililer İçin Özel Yastıkları

Sevgili olmak birbirine özel bir anlam ve değer vermek demektir ancak bu değerin de yeri geldiğinde gösterilmesi gerekir. Fakat verilen değer çoğu zaman rahatlıkla gösterilmez. Özellikle utangaç ya da duygularını rahat ifade edemeyen insanlar için sevgiyi ifade etmek çoğu zaman bir sorun haline gelebilmektedir. Böylesi durumların önüne geçmek için sevginizi özel bir şekilde ifade edecek hediyeler çok yararlı olabilmektedir. Kişiye özel yastık kılıfı sayesinde sevgiliniz için beslediğiniz duyguları doğru olarak ifade edebilirsiniz. Kişiye özel olarak tasarlanan bu yastıklar sevdiklerinizin yaşam alanlarını güzelleştirmek için iyi bir tercih olacaktır. Aynı zamanda yaşam alanlarını modern bir şekilde tasarlamalarını da sağlayacak bu modeller, her zevkten insana hitap etmektedir. Yüksek kalite baskı tekniği sayesinde üzerlerine çıkmayacak şekilde baskı yapılan bu özel yastık modelleri ile isterseniz bir fotoğrafı yastık üzerine taşıyabilir, ister birden fazla fotoğraf ile kolaj hazırlayabilir ya da sevgiliniz için sevgi sözcüklerinin üzerinde yer almasını sağlayabilirsiniz.

Sevginizi daha fazla göstermek için ise dilerseniz bir adet değil birden fazla olarak sipariş verebileceğiniz bu özel yastık kılıfları göz kamaştırıcı tasarımları ile hediye sahibinin çok mutlu olmasını sağlayacaktır. Sevgiliniz ya da eşiniz için özel bir gün hediyesi olarak da tercih edebileceğiniz kişiye özel yastıklar, mutlu anların ölümsüz olmasını ve harika bir dekor olarak kullanımlarını sağladıkları için en çok tercih edilen hediyeler arasında yer almaktadır.

İstediğiniz Yastığı Tasarlayın

Kişiye özel baskılı yastık modellerinin her biri son derece dikkat çekici, romantik, ilginç, komik, canlı ve kişiye özel olabilmektedir. Erkek ve kadınları mutlu eden yapısı sayesinde herkes için tercih edilebilecek bir hediye olan yastık kılıfları özel olarak hazırlandıkları için de bir eşi daha bulunmayan ürünlerden olmaktadır. Sevdiklerinize harika bir sürpriz yapmak istiyorsanız tercih edeceğiniz bu özel hediyelik yastıklar üzerlerine yazdıracağınız mesajlar ve isimler ile sonsuza değin ayrıcalıklı anlamlar kazanacaktır. Aynı gün kargo seçeneği ile birlikte çok kısa ve hızlı süreçte elinize geçmeye imkân veren bu yastık kılıfları son zamanlarda geniş kesimler tarafından tercih edilmekte ve alışılmış hediyelerden sıkılanlar için iyi bir alternatif oluşturmaktadır. İyi bir hediyenin kullanışlı ve aynı zamanda da estetik açıdan güzel olduğunun bilincindeyseniz özel olarak kendiniz tasarlayacağınız yastık modellerini tercih edebilirsiniz.

Kişiye özel yastık yaptırma ile sevdiklerinize güzel ve samimi bir hediye vereceğiniz gibi aynı zamanda da onlara özgü bir hediye yaratmanın heyecanını yaşayabilirsiniz. Sevgililer arasında son derece önemli olan kişiselleştirilmiş hediyeler arasında öne çıkan baskılı yastık modelleri farklı tasarımları ile karşımıza çıkıyor. Sevgilinize ya da sevdiklerinize hissettiklerinizi en dolaysız şekilde göstermek ve verdiğiniz değerin daha iyi anlaşılmasını sağlamak için yastık tasarlama yaparken yaratıcılığınızı konuşturabilir, günümüz şartlarına uygun, göz alıcı ve sevdiklerinizin evine ayrı bir hava katacak yastıkları yapabilirsiniz.

En Güzel Yastık Çeşitleri

Kişiye özel fotoğraf baskılı yastık modelleri ile istediğiniz her tasarımı yapabilir, istediğiniz her fotoğrafı üzerlerinde bulabilirsiniz. Dilerseniz çocuklarınız için de özel baskılı yastıkları kullanabilirsiniz. Özellikle bebekler için son derece güzel ve anlamlı bir hediye olan kişiye özel bebek yastık bebeğinizin tüm sevimliliğini öne çıkaran, onun yaşama gelişini kutlayan yastık modelleri olmaktadır. Bebeğinizin sevimliliğini ölümsüzleştirmenin en güzel yolu olan bu yöntem sayesinde geleceğe silinmez bir hatıra bırakabilirsiniz. Bebeğinize ya da diğer sevdiklerinize bir çerçeve içine hapsedilmiş fotoğraflar vermek yerine yumuşak bir yastığın üzerine basılmış yastık hediye vermek çok daha işlevsel ve güzel bir hediye olacaktır.

Baskılı yastık modelleri için birçok seçenek sizlere sunuluyor. İstediğiniz çizimi, fotoğrafı kolaylıkla yastığın üzerine işleyen teknoloji sayesinde özel anlarınızı kalıcı hale getirebilirsiniz. Çocuğunuzun ilk çizimi, eşiniz ile ilk tanıştığınızdaki haliniz, yaşamımızda unutamadığınız bir söz yastık üzerinde durduğunda oldukça anlamlı ve güzel olacaktır. Ayrıca bir işletme sahibiyseniz özel baskı yastıklar sayesinde otantik ve kendisine özgü bir görünüme sahip bir işyerine sahip olabilirsiniz. Hangi durumda olursa olsun yastık üzerine işlenecek her söz ya da kare çok uzun zaman boyunca sizinle birlikte olacaktır.

Kapıda Ödeme İmkanı ile Yastık Siparişi

Kişiye özel yastık kapıda ödeme seçenekleri ile de öne çıkıyor ve böylece hızlı bir şekilde ödeme işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Renklerinden kumaş özelliklerine kadar birbirinden farklı modeller ile sunulan kişiye özel yastık modelleri aynı zamanda kalıp olarak da değişebilmektedir. Kalıp olarak satışa sunulan modeller ise kalp, kare, dikdörtgen gibi farklı şekilleri ifade etmektedir. Fotoğraf baskılı yastık modelleri arasında hepsi yaygın olarak tercih edilmektedir. En çok sevgililer tarafından kalp yastık üzerine fotoğraf tercih edilerek, ev ortamında birbirlerini unutmamayı sağlayan yastıklar farklı alanlarda da ihtiyacı en doğru şekilde gideriyorlar. Farklı alanlarda ihtiyacı karşılamaya da son derece uygun olan bu yastıklar ile birlikte örneğin çocuğunuzun odasını yeni baştan yaratabilir, çocuğunuzun ilgi alanlarına özel bir yatak odası tasarlayabilirsiniz. Ya da evinizde belirli bir konseptiniz bulunuyorsa yine baskılı yastık modelleri sayesinde hangi oda ya da dekora uygun olacaksa buna göre baskılı yastıklar yaptırabilirsiniz.

En çok tercih edilen yöntemlerden birisi ise fotoğraf kolajı yaptırmaktır. Fotoğraf kolajı sayesinde pek çok mutlu anınızı tek bir kare üzerine sığdırabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz ile en özel anlarınızın hiçbirini unutmadan, kaçırmadan kullanabilir, ayrı bir tarz yakalayabilirsiniz. Özellikle yeni evlenen çiftler tarafından oturma odalarını süslemek için tercih edilen bu yöntem mutlu anılarını bir araya getirmesi bakımından önem taşımaktadır.

Rahatlığın ve Konforu Sağlayan Yastıklar

Yastık kılıfına fotoğraf baskı tekniği ile yapılan tüm kişiye özel yastık çeşitleri yüksek kalite baskı tekniği ve malzemeden üretildiği için solmalara, silinmelere ya da renk özelliklerini kaybetmelere karşı son derece dayanıklıdır. Bu sayede kendiniz ya da hediye verdiğiniz sevdikleriniz çok uzun süreler yastığın özellikleri deforme olmadan bu yastıkları kullanabilmektedir. Bir diğer önemli konu ise üretilen yastıkların hepsinin sağlık koşulları için uyumlu olması ve sağlık açısından hiçbir zarar taşımamalarıdır.

Fotoğraf baskılı yastık seçmek için yapmanız gereken tek şey yastık üzerinde yer almasını istediğiniz fotoğrafı seçmeniz. Farklı modeller size pek çok seçenek sunmakta ve ihtiyacınızı en iyi şekilde gidermek için tasarlanmışlardır. Özel olarak tasarlanan yastığınıza kavuşmanız için fotoğrafı ya da istediğiniz yazıyı hazır bulundurmanızdır. Tasarımları ile dikkat çeken bu özel ürünler aynı zamanda uygun fiyatları ile de öne çıkmaktadır. Fotoğraf baskılı yastık fiyatları seçilen tasarıma ve yastık modeline göre değişmektedir.