Kişiye Özel İnstagram Tasarımlı Fotoğraflı Akrilik Çerçeve

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
484.90 TL
Ürün Kodu: 13815

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 100 x 150 x 15 mm ölçüsündedir.
  • Malzeme: Akrilik (Plexiglass)
  • Cama benzeyen şeffaf bir yapıya sahiptir.
  • Cam gibi kolay kırılan bir malzeme değildir.
  • Yapılan baskı oldukça dayanıklıdır.
  • Kullanım Alanı: ofiste, çalışma masasında, dekoratif raflarda ya da istediğiniz en özel yerlerde
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinize özel olarak tasarlanan kişiye özel tasarımların her daim kişiler arasında ilgi gördüğünü ve daima beğenildiğini söylemeden geçmemeliyiz. Instagram tasarımlı akrilik çerçeve ile siz de sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Üstelik de ürünün içerisinde çok sayıda kişiye özel detay yer alıyor. Bunlardan bazıları; fotoğraf, isim, etiket, beğeni sayısı ve içinizden geçen bir mesajı özelleştir seçeneğinden ekleyebilirsiniz. Doğum gününde kendisine doğum günü mesajları serisinden bir tane seçerek kendisine hediye edebilirsiniz.

Arkadaşa doğum günü hediyesi el yapımı ya da farklı çeşitte olsa dahi sevdiklerinizi mutlu etmeye ve onları daima özel hissettirmeye yardımcı olacaktır. Ürüne ekleyeceğiniz fotoğrafın kalitesi ne kadar yüksek olursa baskı kalitesi de o denli sağlıklı ve iyi olur demek yanlış olmaz. Ürünün üzerine ekleyeceğiniz kişiye özel detaylar size ve sevdiklerinize güzel duygular yaşatacak ve harika bir hediye vermiş olacaksınız.

Gerek ofis masası gerekse evinizde kullanabileceğiniz bu ürün geniş bir kullanım ağı da sunarken hediye aldığınız kişinin de memnun kalmasını sağlayacak. Bu tip kişiye özel hediyeler çiftler arasında sevginin ve sadakatin simgesi olarak bilinir ve hep o şekilde nitelendirilir. Aynı zamanda bu tarz hediyeler her türlü özel gün için ideal bir parça görevini de gördüğü için dilediğiniz şekilde tercih edebilirsiniz. Ürün size gönderilmeden önce özenle hediye paketi yapıldığından direkt olarak alıcısına ulaştırabilirsiniz.