Kampçı Babaya Hediye Doğal Kamuflaj Desenli Bandana

3 Saat 9 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
199.90 TL
Ürün Kodu: 16904

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bandana Ölçüsü: 55 cm x 25 cm - Ağırlık: 50 g
  • Özel hava alan terletmez.
  • Tek bir ürün alırsınız ama birbirinden farklı biçimlerde kullanım sağlarsınız. Böylece siz ne isterseniz bandananız o olur.
  • Fular, alın bandı, korsan bandana, başörtüsü, saç bandı, bere, bone, bileklik, kaşkol, saç tokası, kar maskesi, atkı, yüz maskesi ve başka ne isterseniz!
  • Vücudunuzun sıcaklık dengesini korumanıza yardımcı olur.
  • Tüm sporcular, aşçılar, şefler, sağlıkçılar, gıda sektörü çalışanları, güneşten veya soğuktan korunmayı gerektiren iş kollarında çalışanlar ve isteyen herkes bu bandanayı kullanabilir.
  • Yer kaplamaz, kolayca temizlenir, hızlıca kurur.
  • Maksimum 40°C sıcaklıkta yıkanmalıdır,ağartıcı kullanmayın, ipe asarak kurutun, ütülemeyin.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babanız doğada olmayı seviyor ve kamp yapmaktan çok hoşlanıyorsa doğada geçirdiği zamanı en güzel şekilde kullanması için Kampçı Babaya Hediye Doğal Kamuflaj Desenli Bandana hediye edebilirsiniz. Hediye olarak almaktan büyük bir mutluluk duyacağı bu özel bandana sayesinde babanız doğada geçirdiği zamandan çok daha büyük bir keyif almayı başaracak. Aynı zamanda kendisi için böylesine düşünceli bir hediye vermenizden dolayı da büyük bir mutluluk duyacaktır.

Sadece babanız için değil, bu özel bandanayı arkadaşa, eşe, sevgiliye sürpriz hediye fikirleri kapsamında da değerlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizi çok mutlu edecek olan bandana özel tasarımı sayesinde hem görünüm hem de işlevsel amaçlarıyla öne çıkıyor. Boyunluk, fular, saç tokası, baş örtüsü, bileklik gibi farklı amaçlar için kullanılacak olan bandana bu sayede işlevsel özellikleriyle dikkat çekiyor.

Doğada geçirilen zamanlarda konfor sunacak olan bandanayı yaşamın her alanında kullanmak da mümkündür. Sağlık, gıda ve spor gibi alanlarda olanların rahat etmeleri için bandana etkili olacaktır. Kolay temizlenebilir yapıya sahip olduğu için de kirlenmesi halinde zahmetsiz bir şekilde yıkanmaya ve temizlenmeye uygundur. Bu sayede de her zaman ilk günkü görünümünü muhafaza etmeyi başarır.