Hız Tutkunlarına Hediye Spor Otomobil 3D Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
749.90 TL
Ürün Kodu: 15740

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Hız tutkunlarını çok mutlu edecek Hız Tutkunlarına Hediye Spor Otomobil 3D Led Lamba kardeşiniz, sevgiliniz ya da arkadaşlarınız için çok özel bir hediye olacaktır. USB bağlantısı ile çalıştığı için pratik kullanımı bulunan ve aynı zamanda da güçlü ışığı sayesinde çalışma masasına özel bir görünüm sağlayan bu özel ürün, sevdiklerinizin çok mutlu olmasına imkân verecek.

Arkadaşlıklar özel oldukları için arkadaşlarınızın değerli olduklarını hissettirmeniz için özel hediyeleri seçemeye özen göstermeniz gerekir. Tamamen şık ve kullanışlı bir ürün olan bu özel lambayı arkadaşa doğum günü hediyesi olarak seçebileceğiniz gibi sıradan bir günde de arkadaşlığınızın değerini göstermek için kullanabilirsiniz. Böylece arkadaşınızın her zaman çalışma masasında bulunacak bir hediye tercihinde bulunacağınız gibi onun her zaman sizi anımsamasına da neden olabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın yanında erkek arkadaşınız ya da kardeşleriniz için de gerek özel günleri kutlamak gerekse de onların yaşamınızdaki yerini estetik bir şekilde ifade etmek için bu özel lamba son derece kullanışlı olacaktır. Dayanıklı yapısı ve güvenli kullanımı ile birlikte uzun yıllar kullanım sunacak olan lamba hıza ve otomobillere ilgi duyanların çok hoşuna gidecek.