Harf Arma Tasarımlı Çoklu Saat Kutusu

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%15 indirim
1999.90 TL
1699.91 TL
Ürün Kodu: 19335

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün ölçüleri: 240x340x80 mm boyutlarındadır.
  • Suni deri kaplamadır, cam kapaklı yapıya sahiptir.
  • 15 adet saat bölmesinden oluşur.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Harf Arma Tasarımlı Çoklu Saat Kutusu, özellikle özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak vermek için mükemmel bir tercih olacaktır. Bu özel tasarımlı ve kullanışlı ürün, sevdiklerinize kendilerini özel hissettirmenin yanı sıra işlevsel bir hediye de sunar.

Bu sahip olduğu farklı saat bölmeleriyle, sevdiklerinize bir hediye vermenin yanı sıra ofisleri, odaları veya evleri için kullanışlı bir dekorasyon parçası olacaktır. Kişiye özel bu ürün, hem gençler hem de 45 yaş üzeri kişiler için uygun bir hediye seçeneği.

Babalar Günü, doğum günü ya da sadece "içimden geldi" gibi özel günler için sevdiklerinize bu harf arma tasarımlı çoklu saat kutusunu hediye edebilirsiniz. Baba, eş, sevgili veya arkadaş olarak herkesin kullanabileceği bu kutu, güvenli ve şık bir yer sağlayacak. Kendiniz için de satın alabilir, saatlerinizi saklayabilirsiniz.

Koleksiyoncu veya dekorasyon severler için olmazsa olmaz bir parça olacak bu tasarımlı kutu, şık bir görünüme sahip olduğu kadar işlevsel bir üründür. Kendini ve sevdiklerini özel hissettirecek hediye seçenekleri arasında yer alan Harf Arma Tasarımlı Çoklu Saat Kutusu, göz alıcı tasarımı ve kalitesiyle dikkat çekiyor.