Gitar Çalan Müzik Tutkunları İçin Hediye Tişört - %100 Pamuklu Kumaş

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
399.90 TL
355.91 TL
Ürün Kodu: 10389

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Renk: Siyah ve Beyaz renk alternatifleri mevcuttur.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Gitar Çalan Müzik Tutkunları İçin Hediye Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Gitar çalan müzik tutkunları için hediye tişört müzisyen dostlarınızı gerçekten de şaşırtacak bir armağan olacaktır.

Gitar tutkusu özellikle genç erkekleri ve de genç bayanları ergenlik çağında yakalayan en güzel uğraşlardan. Sizin de gitar çalan bir arkadaşınız ya da kardeşiniz, kuzeniniz v.b akrabanız olabilir. Bu yakınların çaldığı gitar ister klasik gitar olsun, ister akustik, ister bas gitar olsun ona bu tişörtten armağan ettiğinizde gerçekten de gitar baskılı bu tişörtü gördüğünde çok sevinecektir.

Üzerinde ünlü resim figürlerinden her zaman kullanılan bir erkek figürünün bulunduğu bu tişörtte elbette ki gitar da yer alıyor. Gitarcıların çoğu zaman yaptığı havalı kol savurma hareketiyle bütünleştirilmiş bu ünlü resim figürü farklı bir espriyle mix edilmiş. Erkek tişört modelleri ve fiyatları nın en ekonomik ölçülerde yaşandığı Hediye Sepeti sevdiklerinizi hobilerine ve beğenilerine göre  tişörtsüz bırakmıyor.

 

Sadece bu kadar da değil tişörtün üzerinde hediye ettiğiniz kişinin adı ve gitar markası da yer alıyor olacak. Hemen şimdi gitar tutkunu arkadaş ya da yakınlarınıza sipariş ederek hediye edebileceğiniz bu tişörtle hediye vermenin keyfini top noktada yaşayın. İlginç hediyelerin kişiye öze tarzda en güzel hobilerle mix edildiği Hediye Sepeti kimseyi hediyesiz bırakmıyor. Tasarım tişörtler sayesinde  müzisyeninden, ressamına her sanat dalına ilgi duyan ahpablarınıza tişört satın alabileceksiniz.

 

Bundan böyle gitarını eline alan tanıdıklarınız aynı zaman da bu tişörtü de giymeyi ihmal etmeyecek ve her giydiğinde de sizi sevgiyle anacak. Ona gitar çalma ve öğrenme konusunda üstün derecede motivasyon verecek olan bu güzel gitarcı tişörtü asla akın edemeyeceği güzellikte bir hediye olacaktır. Gitarcı Erkek sevgiliye tişört arayışınızı en güzel şekilde  noktalayabileceğiniz Hediye Sepetinde harika çift tişört

Müzik sever arkadaşınızın gitarıyla sağladığı uyum ve aralarında bağ başka hiçbir şeyde yoktur. Büyük bir tutkuyla bağlı olduğu müzik aleti onun varı-yoğu haline gelmiştir. Yalnız kaldığında ilk koşacağı şey, sıkıcı anlarında yanında olan tek dostu o müzik aletidir. Gtarına böylesi bir aşkla bağlı olan dostunuza süpriz bir hediye vermeye hayır demeyeceğinizi düşündük ve Gitar Çalan Müzik Tutkunları İçin Hediye Tişört'ü tasarladık. Üzerindeki sıradışı baskısı ile dikkat çeken bu tişört gitar sever arkadaşınızın aklını başından alacak. Dolabının vazgeçilmez parçası haline getireceği Gitar Çalan Müzik Tutkunları İçin Hediye Tişört'ü tüm yaz boyunca üzerinden çıkarmak istemeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Müzikle arasında farklı bir bağ olan ve gitarına olan tutkusunu başka hiçbir şeye değişmeyen arkadaşınıza en özel günlerde armağan edebileceğiniz Gitar Çalan Müzik Tutkunları İçin Hediye Tişört'ü onun ismi ile hemen hazırlatın, böylesi özel ve keyifli bir hediye ile sevgili arkadaşınıza doyumsuz mutluluk yaşatın.