Girlboss Hashtag Tasarımlı Hediye Mousepad

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
199.90 TL
Ürün Kodu: 16247

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 20 x 20 cm ölçülerinde.
  • Çıkmayan Kaliteli Baskı.
  • Ofiste size özel bir ürünle çalışmanın keyfini çıkartın.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İş yaşamındaki yakınlarınız için kullanışlı ve şık bir hediye tercihinde bulunmak için Girlboss Hashtag Tasarımlı Hediye Mousepad harika bir seçenek oluşturuyor. Özellikle kadın yakınlarınız için son derece kullanışlı ve anlamlı bir hediye olacak ürün aynı zamanda terfi hediyesi olarak da iş yaşamında sevdiklerinizi mutlu etmek amacıyla kullanılmaya uygundur.

Fare kullanımını daha işlevsel ve hassas bir hale getirecek olan ürün özel yüzeyi ile birlikte farenin hareketlerinin çok daha kolay olmasına yardımcı olur. Kolay fare hareketi ile birlikte yapılan işlemlerin daha kolay yapılmasını sağladığı gibi aynı zamanda fare kontrolünü de kolay hale getirir. Özellikle çizim gibi uygulamalarda farenin tam istendiği gibi hareket etmesine neden olur.

Özel tasarımı sayesinde bulunduğu ortama farklı bir hava katar ve her kullanımda sevdiklerinizin mutlu olmasına yardımcı olur. Yüksek baskı kalitesi ile birlikte kullanıma bağlı olarak herhangi bir solma ya da silinme göstermez, her zaman baskı kalitesini korumaya devam eder. Bu ürün ile birlikte aynı zamanda farenin kullanıldığı yüzey de aşınmalara karşı korunur.