Erkeklere Özel İsim Yazılı Deri Kartlık

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%10 indirim
299.90 TL
269.91 TL
Ürün Kodu: 20539

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kırmızı, Siiyah-Taba ve Siyah Renkleri bulunmaktadır.
  • Hakiki deriden üretilmiştir.
  • 8cm x 12,5cm boyutlarındadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kartlarınızı şık bir şekilde düzenlemenin ve sevdiklerinize özel bir hediye sunmanın zamanı geldi. Erkeklere özel isim yazılı deri kartlık, 45 yaş ve üzeri yetişkinlerden gençlere kadar her yaştan erkeğe hitap eden, kullanışlı ve şık bir aksesuardır. Bu deri kartlık, doğum günü, 'içimden geldi' jestleri ve diğer kişiye özel anlamlı günler için ideal bir hediye seçeneğidir. Seçkin deri malzemesi ve ince işçiliğiyle dikkat çeken bu kartlık, üzerine yazılacak isimle birlikte benzersiz bir kişisel dokunuş kazanır.

Erkek arkadaşınıza, eşinize veya bir yakınınıza onları ne kadar düşündüğünüzü ve önemsediğinizi göstermek için mükemmel bir yoldur. Her kullanımda, onlara sizin tarafınızdan seçilmiş ve özel bir anıyı temsil ettiğini hatırlatacaktır. Kredi kartları, kimlik, ehliyet gibi önemli kartları güvenle taşımak için tasarlanmış bu deri kartlık, hem günlük kullanıma uygun hem de özel günlerde şıklığınızı tamamlayacak bir aksesuardır.

Ürün, dayanıklı deriden üretilmiş olup, uzun süreli kullanım için idealdir. Kompakt boyutu, cebinizde ya da çantanızda rahatça taşınabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, deri kartlık farklı renk seçenekleriyle her zevke hitap edebilecek şekilde tasarlanmıştır. İsim yazılı olması, bu ürünü sadece bir aksesuardan daha fazlası yapar ve ona kişisel bir değer katar.

Hediye alışverişlerinizde, sevdiklerinize özel hissettirecek ve onların hayatında pratik bir yere sahip olacak bu kişiye özel deri kartlık, uzun süre hatırlanacak ve değer verilecek bir armağan olacaktır. Sipariş verirken, kişiselleştirme detaylarını eklemeyi unutmayın, böylece hediye ettiğiniz kişi bu özel ve düşünceli hediye ile kendini gerçekten özel hissedecektir.