En İyi Terlik Atan Anneye Hediye Esprili Siyah Mutfak Önlüğü

Bugün sipariş verirseniz en geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 22 Nisan Pazartesi günü teslim.
449.90 TL
Ürün Kodu: 16741

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Siyah renk Önlük
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • En İyi Terlik Atan Anneye Hediye Esprili Siyah Mutfak Önlüğü özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anne ler günü için özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız En İyi Terlik Atan Anneye Hediye Esprili Siyah Mutfak Önlüğü özel bir fırsat sağlıyor. Annenizin çok mutlu olacağı ve her zaman keyifle giyeceği bu önlük, başta anneler günü olmak üzere tüm özel günlerde annenize özel bir sürpriz yapabilmenizi sağlıyor.

Anneniz küçüklüğünüzden beri sizin en büyük yardımcınız, destekçiniz olduğu için ona özel hediyeler tercih etmek kendisini ne kadar çok sevdiğinizi ve ne kadar çok değer verdiğinizi göstermeniz için son derece önemlidir. Anneniz tercih edeceğiniz her hediyen büyük bir mutluluk duymasına karşılık tamamen kendisine özel olarak hazırlanmış hediyelerden çok daha büyük bir mutluluk duyacaktır.

Çünkü bu sayede kendisini ayrıcalıklı olarak görecek, ona verdiğiniz değeri de en güzel şekilde anlayabilecektir. Nefes alan sağlıklı dokusu ile birlikte çok uzun süreli kullanımlar için uygun olan bu özel önlük, esnekliği sayesinde de kullanım sırasında hiçbir rahatsızlık vermez. Annenizin her zaman özel bir mutluluk ile kullanmasına olanak tanır. Üzerindeki baskılar yüksek baskı kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sunarlar. Zamana ve kullanıma bağlı olarak eskime göstermeyerek her zaman sevginizin özel bir sembolü olurlar.