Daktilo Tasarımlı El Yapımı Ahşap Mühür Seti

4 Saat 16 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%12 indirim
499.90 TL
439.91 TL
Ürün Kodu: 13492

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap mühür sapı doğal ahşapdan tamamen el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Set İçerisinde:

  • 1 adet 7x4 cm tasarım baskılı Ahşap mühür sapı
  • 1 adet 9,5x6 cm ıstampa
  • 1 adet 16x6 cm pleksi mühür ve ıstampa standı
  • Mühür Kauçuğu; Eco line serisi olup, günümüz şartlarında hızla kirlenen çevre koşulları düşünülerek üretilmiş çevre dostu bir lazer kaşe kauçuğudur. Eco-line serileri tamamen doğal bileşenler kullanılarak üretilmiştir, Kokusuzdur

  • Mürekkep olarak siyah, lacivert, kırmızı renklerinden birisini tercih edebilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Özel günlerin vazgeçilmezi olan ilginç doğum günü kutlama fikirleri ile sevdiklerimizi mutlu edebilir onlara verdiğimiz ilginç hediyelerle de kendilerini şaşırtmayı başarabiliriz. Hediye seçimi hem zor hem de keyifli bir görev olarak bilinir ancak kişinin zevklerini ve ilgi alanlarını bildikten sonra gerisi sadece doğru seçimi yapmaya kalıyor. Eğer Retro tarzlardan hoşlanan bir sevgiliniz varsa kendisine daktilo tasarımlı bir mühür yaptırabilirsiniz üstelik de içerisine kendi ismini yazdırarak.

Kırmızı, siyah ve lacivert olmak üzere 3 farkı renge sahip mühür için hediye alacağınız kişinin zevkine göre istediğinizi tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda içerisine mesaj da ekletebileceğiniz gibi ilginç mesajlar da verebilirsiniz. Mühür ahşap ve el yapımı olduğundan şık bir görüntü sunuyor. Doğum günü yaklaşan eşime doğum günü mesajı olarak ne gönderebilirim diyenler için en yaratıcı mesajlar da burada! Set halinde gelen ürünün içerisinde ahşap mühür, ıstampa, pleksi mühür ve ıstampa standı bulunuyor.

Ürünün içerisinde kullanılan eco line serisi çevre dostu ve doğaya zarar vermeyen yapıda olduğundan uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kokusuz olduğundan dilerseniz masanızda aksesuar olarak da kullanabilirsiniz çünkü size bir zararı olmayacağı gibi her daim yanında olacak ve esprili tarzıyla yüzleri gülümsetmeyi başaracak. Aynı zamanda ürün size gönderilirken özenle hediye paketi yapılır ve o şekilde gönderilir böylece direkt olarak hediye edeceğiniz kişiye ürünü götürebilir ekstra paketlemeyle uğraşmayabilirsiniz.