Bohem Tasarımlı Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Mini Ahşapfoto

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
399.90 TL
335.92 TL
Ürün Kodu: 16569

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün 16 cm x 22 cm boyutlarındadır.

  • Masaüstünde durması için ayaklık aparatı ile birlikte gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiliniz için özel hediyeler tercih etmek kendisini daha da ayrıcalıklı hissedebilmesi için çok önemlidir. Çünkü sevgili olmak her zaman en özel ve ayrıcalıklı hediyeleri tercih ederek özel sürprizler yapabilmeyi gerektirir. Bu bakımdan tasarımı ile sevgilinize çok ayrıcalıklı hissettirecek bir hediye tercihi için Bohem Tasarımlı Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Mini Ahşapfoto seçebilirsiniz. Bu özel baskıya sahip plaka ile birlikte mutluluk anlarınız her zaman artacak ve sevgiliniz ile çok daha özel bağlara kavuşabileceksiniz.

Sıradan bir günü sevgi dolu bir hale getirmek için tercih edebileceğiniz hediye aynı zamanda sevgililer günü özel hediyeler içinde de değerlendirilebilir. Sevgililer günü gibi özel geçmesi gereken bir gün için son derece anlamlı ve mutluluk verici bir hediye olacak bu özel ahşapfoto böylece sevginizin ne kadar değerli olduğunun da bir yansıması haline gelecektir.

Yüksek baskı kalitesi ile üzerine sevgiliniz ile çekindiğiniz fotoğrafın yer alacağı ahşapfoto aynı zamanda üzerinde sevgiliniz için tercih edeceğiniz özel mesaja da yer vermektedir. Dilerseniz bir şiirden alıntı yapabilir ya da sevgilinizi her düşündüğünüzde hissettiklerinizi de dile getirerek sevgilinizin ne kadar özel olduğunu vurgulayabilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde bu özel hediye her zaman göz önünde duracaktır.