Matematik Öğretmenine Ne Hediye Alınır ? En iyi 20 Hediye

Matematik Öğretmenine Ne Hediye Alınır ? En iyi 20 Hediye

Dikkatinizi Çekebilir ► Matematik Öğretmenine Hediye

24 Kasım’ın yaklaşması ile birlikte, öğrencileri saran en tatlı telaş, elbette öğretmene hediye alma telaşı. Matematik öğretmenine ne hediye alınır sorusu ise, sadece öğrencilerin değil velilerin de kafalarını kurcalıyor. 24 Kasım gibi anlamlı ve özel bir günde, tüm değerli öğretmenler tek tek hatırlanmalı ve mutlu edilmeli. Matematik öğretmenine özel hediye seçenekleri arasından keyifle seçim yaparak, Öğretmenler Günü coşkusuna siz de tam anlamıyla katılabilirsiniz.

Yıl boyu emeklerini esirgemeden, gecelerini gündüzlerine katarak çalışan matematik öğretmenleri, öğretmenler günü hediyeleri içinden de en güzellerini hak ediyor. Matematik öğretmenine hediye alırken; hem yoğun iş temposundan hem de sayılarla arasının iyi olmasından esinlenebilirsiniz. Matematik öğretmenine alınacak hediyeler içinde saat seçenekleri tüm bu nedenlerle ön plana çıkıyor.Yıl boyu emeklerini esirgemeden, gecelerini gündüzlerine katarak çalışan matematik öğretmenleri, öğretmenler günü hediyeleri içinden de en güzellerini hak ediyor. Matematik öğretmenine hediye alırken; hem yoğun iş temposundan hem de sayılarla arasının iyi olmasından esinlenebilirsiniz. Matematik öğretmenine alınacak hediyeler içinde saat seçenekleri tüm bu nedenlerle ön plana çıkıyor.

Kişiye Özel Öğretmenler Günü Hediyesi

matematik ogretmenine hediye

Öğretmenler gününde hediye seçimi yaparken kişiye özel hediye seçeneklerini değerlendirmek isteyenlere çok sayıda fırsat sunuluyor. Özellikle öğretmenler günü hediyesi olarak tek bir hediye almak yerine birden fazla sayıda hediyeyle dikkat çekmek isteyenler kutu seçimi yapabilir. Öğretmenler gününün anlam ve önemini belirten hediye çeşitlerinden en özel olanları seçebilirsiniz. Bu hediye kutusu içinde birinci sınıf kalitedeki porselenden üretilmiş seramik kupa bulunmaktadır. Kupanın dışı beyaz renkteyken içi ve kulp tasarımı koyu renktedir. Porselen üzerine en kaliteli baskı uygulandığı için kolay kolay deforme olmaz.

Özellikle matematik öğretmenlerine kullanışlı ve kaliteli hediyelik eşyalar vermek isteyenler öğretmen sevgiliye hediye kutusu tercihinde bulunabilir. Kutu içinde ayrıca masif ahşaptan imal edilen özelleştirilebilir sunum tepsisi bulunmaktadır. Öğretmenler gününde çok sayıda hediye vermek isteyenlerin tercih ettiği bu kutuda ayrıca beton saksıda sukulent bitkisi ve tükenmez kalem yer alır. Hem kullanışlı hem de dekoratif ürünlerin bir toplamı şeklinde hazırlanan hediyelik eşyalar arasında son olarak Best Teacher Ever yazılı motto kartı bulunur. Bu sayede öğretmenler gününün anlam ve önemi ortaya çıkar.

Matematik Severlere Özel Esprili Çorap

matematik ogretmenine hediye fikirleri

Matematik dersini çok seven öğrenciler kadar öğretmenlere verilebilecek bazı özel hediye çeşitleri de vardır. Esprili ve renkli tasarıma sahip çorap giymeyi sevenler için son derece kaliteli ve konforlu çorap hediyesi öne çıkmaktadır. Sağlık ve konfor amacıyla tamamen polyesterden üretilen çorap hediyesi 1 çift baskılı takım şeklinde gönderilir. Farklı numara seçeneklerine sahip olan bu ürünün üzerinde matematik formülleri esprili biçimde yer alır. İsme özel hale getirilebilen çorap baskısı canlı ve kalıcı olduğu için zamanla solma yapmaz. Kaliteli malzemeden üretilen çorap uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilecek dayanıklılığa sahiptir. Kolay yıkandığı için öğretmenler günü hediyeleri arasında matematik öğretmenleri için en çok tercih edilen seçeneklerden biridir.

Öğretmene Hediye Matematik Duvar Saati

matematik ogretmenine hediye onerileri

Matematik dersinde başarılı olan arkadaşa veya öğretmene hediye almak isteyenler özel formüller bulunan duvar saatini tercih edebilir. Her saat matematik formülü ile belirtilirken bu ürün son derece şık bir tasarıma sahiptir. Hediye matematik duvar saati almak isteyenler bu ürüne bütçesini yormadan ve cazip indirim fırsatlarından yararlanarak sahip olabilir. Saat 6 mm kalınlığında birinci sınıf kalitedeki ahşap üzerine renkli ve canlı baskıya sahiptir. Sadece 1 adet AA pil ile çalışma sistemine sahip saat mekanizması ses çıkarmayan akıcı sistemlerdendir. Böylelikle matematik dersi çalışılan sınıf ve farklı ortamlarda da rahatlıkla duvara asıp kullanılabilir. Matematik öğretmenine hediye arayanlar bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih ederek sevdiklerine hediye edebilirler.

Otur Sıfır Esprili İsme Özel Çelik Termos

matematik ogretmenine alinacak hediyeler

Matematik öğretmenleri arasında en çok telaffuz edilen espriler, çeşitli ürün ve aksesuarların üzerinde yer aldığında ilgi çekici tasarımlar ortaya çıkarabilir. Bunlardan biri olan “Otur Sıfır!” esprisi öğretmenler arasında çok ilgi gören laflardandır. Bu sözle tasarlanmış çelik bardak termos hediyesi, öğretmenler gününde matematik öğretmeni hediyeleri arasında öne çıkmaktadır. Termos 300 ml kapasitesi ile sıcak içecekleri yaklaşık 1 sat boyunca sıcak tutar. Geçme kapaklı olduğu için sızdırmazlık özelliği yoktur.

Her kullanıcının zevkine hitap edecek şekilde farklı renk ve desen seçenekleri ile hazırlanıp üretilmektedir. Bardak termosu çantada taşımak isteyenler dik konumda tutarak muhafaza etmelidir. Sıcak sıvı taşınırken dökülme riski göz önünde bulundurulmalıdır. İçi ve dışı 304 paslanmaz çelikten üretilen bardak termos üzerine isim özelleştirmesi lazer kazıma tekniği ile yapılır. Ayrıca son teknoloji baskı makinesi ile hazırlanan bu ürün elde yıkamaya uygun olup bulaşık makinesine konulmamalıdır. Öğretmene esprili hediye seçenekleri arasında özellikle öğretmenler gününde en çok satılan eşyaların başında gelir.

Öğretmenler Günü Hediyesi Led Lamba

matametik ogretmenine ne alinir

Öğretmenler gününde alternatif hediye seçenekleri arayanlar hem kullanışlı hem de dekoratif ürünler seçmeyi isteyebilir. Öğretmenler günü kişiye özel hediye seçenekleri arasında özel tasarımlı led lamba hediyesi öne çıkar. 3 boyutlu bir tasarıma sahip olan bu ürünün altında sert masif ahşaptan imal edilen kaidesi vardır. Dayanıklı ve uzun ömürlü kaidenin üzerine akrilik levhadan kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesinden hazırlanan yazılı bölüm bulunmaktadır. Öğretmenler gününün anlam ve önemini yansıtan en özel ve kullanışlı hediyeler arasında 3 boyutlu led lamba da yer almaktadır.

Led lambanın gece lambası veya dekorasyon ürünü olarak kullanımı son derece pratiktir. Sadece USB bağlantısı ile bilgisayar, laptop ve powerbank takarak kullanımı basittir. Güçlü led lambası sarı renkli ışık yaydığı için isteğe bağlı olarak gece lambası amaçlı da kullanılabilir. Öğretmenler günü hediye çeşitleri arasında kişiye özel seçenekleri arayanlar bu hediyeyi gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Dekoratif bir görünüme sahip olan bu ürün, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Ajanda

matematik ogretmen icin hediyeler

Öğretmenlerin mesleki hayatlarında en çok kullandıkları ekipman veya eşyaların başında ajandalar gelir. Ajandanın kullanım konforu ve dayanıklı olması için deri kapaklı olmasına dikkat edilmelidir. Termo deriden imal edilen siyah renkli kapak tasarımı ve 168 özel Ivory kağıt yapraklı bu ajanda öğretmenlerin kalitesine yakışır tasarımdadır. Üzerine lazer kazıma yöntemi ile isim yazılabilen bu hediye öğretmenler gününde en çok tercih edilen ürünlerden biridir.

Kapak içine gömülü spiralli yapısı sayesinde tamamen açma imkanıyla yazım kolaylığı sağlar. Öğretmenler mesleki yaşamlarında sık sık not aldıkları için bu ajanda onlar açısından son derece kullanışlı bir yapıdadır. Günlük ve haftalık organizer ajanda 2022 yılına ait olup indirimli fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Kişiye özel öğretmenler günü hediyesi arayanlar bu ürünü tercih ederek öğretmenlerine rahatlıkla hediye edebilirler. Uygun fiyatlı ve özenle hediye paketi yapılarak teslim edilmesi sayesinde sorunsuz bir hediye sunma şansına sahip olabilirsiniz.

Erkek Öğretmene Kişiye Özel Hediye Kutusu

matematik hocasi hediye

Öğretmenler gününde erkeklere özel hediye seçenekleri de önemlidir. Bu yüzden erkek öğretmene hediye almak isteyenler özelleştirilebilir hale getirilen ürünleri seçmelidir. Bu konuda hangi hediyeyi almanız gerektiğine bir türlü karar veremiyorsanız hediye kutusu seçiminde bulunabilirsiniz. Özel tasarım ürünlerin yer aldığı bu hediye kutusunda not defteri, termos ve tükenmez kalem vardır. Son derece şık tasarımlı hediyelik eşyaları erkek öğretmenin kullanımı için özel hale getirebilirsiniz. Örneği kalem üzerine lazer teknolojisi ile öğretmenin ismini yazdırıp şık ve kullanışlı bir hediye sunabilirsiniz. Kutu içinde yer alan not defterinin deri kapak kısmına lazer kazıma yöntemiyle isim yazılabilir. Bu hediyeyi indirimli fiyat avantajı ile hemen satın alma şansınız vardır.

İsme Özel Tükenmez Kalem

matematikçiye hediye

Öğretmenler için güzel yazı her zaman çok önemlidir. Bu yüzden hem meslek yaşamında hem de özel hayatında özenli bir yazı yazmak isteyen öğretmenlere kalem hediye edebilirsiniz. 13 cm x 7 mm ebatlarındaki tükenmez kalem üzerine isim özelleştirmesi yapılabilmektedir. Siyah ve gri renk seçeneği ile satışa sunulan öğretmenler günü isme özel tükenmez kalem hediyesi özel kutusunda gönderilmektedir

İsme Özel Baskılı Defter

matematik öğretmenine hediye

Matematik öğretmenine alınacak hediyeler arasında yer alan bu defter, üzer,ne yazılacak isim sayesinde kişisel bir hal almaktadır. defterin üzerinde pi sayısının amblemi bulunmaktadır. Defter 100 yapraktan oluşup özel hediye kutusu ile sizlere gönderilmektedir. Söz konusu matematik olunca, hediye fikirlerine de biraz zeka katmak gerek. Defter kapağında yer alan ve matematik tutkunlarının favori karakterlerinden olan pi sayısı, öğretmeninizin yüzünü güldürecektir. Üstelik isim baskılı bu defter, sürekli not tutan bir meslek için çok da işlevsel…

Siyah Defter ve Beyaz Kalem Seti

matematik öğretmenine hediye ne alınır

Matematik öğretmeninize hediye edebileceğiniz bir diğer seçenek de defter ve kalem seti. Defter için kahverengi, yeşil, kırmızı ya da mavi kapak seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Bu set aynı zamanda, siyah yapraklar üzerine beyaz kalem ile not alma imkanı sağlıyor. Bu sayede hediyeniz, diğer tüm hediyeler arasından sıyrılabilir ve fark yaratabilir.

İsme Özel Matematik Saati

matematik öğretmenine öğretmenler günü hediyesi

Matematikle yatıp, matematikle kalkan bir öğretmenin saati de formülleri göstermeli elbette! Son derece eğlenceli bir hediye fikri olan bu saati öğretmeniniz mutfakta ya da oturma odasında değerlendirebilir. Cam plaka üzerine hazırlanan saat 30 cm çapında ve tek pille çalışıyor. Matematik öğretmeni için hediyeler genellikle matematik temalı olmaktadır. bu saatte yer alan rakamlar, matematiksel karekök ifadeleri  ile yazılmış olup, bir matematik öğretmeni için en uygun hediyeler arasında yer alır. Renkleri canlı bir baskı ile hazırlanmış ürün, beyaz üzerine baskılıdır.

Matematik Öğretmenine Saatli Çerçeve

matematik öğretmenine hediye fikirleri

Öğretmeninize saat hediye etmeyi düşünüyorsanız, saatli çerçeve alternatifine de bakmadan geçmeyin. Öğretmeninizin zevkine göre bu çerçevenin içeriğini özelleştirebilir ve ömür boyu saklanacak bir armağan haline getirebilirsiniz. Çerçeveye uygulanan sıcak baskı tekniği sayesinde, hediyenizde solma ya da çıkma olmayacaktır. Matematik öğretmenine özel hediye almak isteyenler için kusursuz bir seçenek olan bu çerçeve, üzerindeki değiştirilebilir pile sahip saat ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Masada durabilmesi için ayakları ile birlikte gönderilecek ürün, sıcak baskı ile özelleştirilir. Ürünün üzerine özelleştirme işlemleri sıcak bakı ile yapıldığından  asla çıkmaz. Ürün, hediye paketinde sizlere gönderilmektedir.

Matematik Öğretmenine Harf Yazılı Kol Düğmesi

matematik öğretmenine hediye erkek

Matematik öğretmenleri için tasarlanan bu kol düğmesi, bir çift düğmeden oluşmaktadır. Bir tanesinde öğretmenin adı soyadının baş harfleri bulunmaktadır. Diğer kol düğmesinde ise Pi sayısının sembolü basılmıştır. Ürün, lazer işleme ile kişilere gönderilmektedir. Özel kutusu ile, hediye paketinde sizlere gönderilen ürün, en uygun öğretmenler günü hediyeleri arasında yer almaktadır. Şık bir gömleğin en iyi tamamlayıcısı olan bu kol düğmelerini ister aynı baskıyla, isterseniz de farklı baskılarla süsleyebilirsiniz.

En İyi Matematik Öğretmenine Hediye Kupa

bayan matematik öğretmenine hediye

Seramik kupa üzerine basılan övgü dolu, rengarenk sözlere hangi öğretmen hayır diyebilir ki? Dışı beyaz içi ise renkli olarak hazırlanan 4 mm kalınlığındaki bu kupa, tamamen öğretmeninizin adına hazırlanabilir.

Film Şeridi Fotoğraflı Kitap Ayracı

matematik öğretmeni arkadaşa hediye

Matematik öğretmenleri daha çok sayısal yönleriyle tanınsalar da, birçoğu kitap okumaya bayılır. Sınıfça çekildiğiniz fotoğraflardan hazırlayacağınız bir kitap ayracı, kitabını her açtığında öğretmeninize keyif veren bir detaya dönüşecektir. Fotoğraf seçmek için ayırdığınız sürenin bile, öğretmeninizin gözünde çok kıymetli olduğunu unutmayın. Hatta elinizde hazır fotoğraf yoksa, hemen keyifli bir çekim için kolları sıvayın!

Hayal Planlayıcı Hediye Kitap

matematik öğretmenine ilginç hediye

Bu hediye alternatifi; hayal kurmayı seven, hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi isteyen herkes için son derece faydalı bir rehber niteliğinde. 22×15 cm boyutlarındaki bu süresiz ajandada; motivasyon cümlelerinden bütçe yönetimine, günlük planlayıcıdan karar ağacına kadar hayalperest öğretmeninizi mutlu edecek her şey mevcut.

Tohumlu Naturacube

matematik öğretmeni için hediye

Matematik öğretmenlerine hediye olabilecek en güzel seçeneklerden naturacube, masif ahşap saksı ile gönderilmektedir. Üzerine öğretmenin ismi lazer baskı ile yazılır. Bu nedenle ismin çıkması söz konusu değildir. Ürün, sulama spreyi ile birlikte sizlere gönderilecektir.

Matematik Hocalarına Hediye Baskılı Defter

matematik hocasına hediye

Matematik öğretmenine öğretmenler günü hediyesi alınacaksa, bu defterin tercih edilmesi garantili bir hediye tercihi yapılması anlamına gelecektir. Defter, üzerinde kilit bulundurmaktadır. Çizgili olan defter, kalın karton kapaklıdır. Defterin üzerinde öğretmenin ismi baskı ile yazılmaktadır.

Matematik öğretmenine ne hediye alınır sorusuna verilecek en iyi cevapları bir araya getiriyoruz! 24 Kasım günü en güzel hediyeyi vermek ve öğretmeninizi hem maddi hem manevi anlamda mutlu etmek için en güzel hediyeleri bulabilirsiniz. Özel kutularında ve hediye paketi ile gönderilecek hediyelerle öğretmeninizi mutlu etmenin farklı yollarını bulabilirsiniz.