Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
İngilizce Öğretmenine Alınabilecek En Güzel 30 Hediye Fikri

İngilizce Öğretmenine Alınabilecek En Güzel 30 Hediye Fikri

Dikkatinizi Çekebilir ► İngilizce Öğretmenine Hediye

24 Kasım Öğretmenler Günü, çok sevdiğiniz öğretmeninizi mutlu edebilmek için eşsiz bir fırsat niteliği taşıyor. Öğretmene özel hediyeler o kadar çok sayıda ki; bunlar arasında seçim yapmak gerçekten zor.  Hele bir de söz konusu İngilizce öğretmeninizse, İngilizce öğretmenine ne hediye alınır sorusu ile karşı karşıya olabilirsiniz. Bu branşın öğretmenleri her zaman şık olmalarıyla dikkat çekiyorlar. Hediyenizin de buna göre bir kalite ve şıklıkta olmasını isteyebilirsiniz.  İngilizce öğretmenine hediye seçerken fark yaratabileceğiniz tüm alternatifleri sizin için bu başlıkta bir araya getirdik.

İngilizce Öğretmenlerine Hediye İsme Özel Naturacube

ingilizce ogretmenine hediye fikirleri

Öğretmenler gününde sevgili veya eşe alınabilecek çok özel hediye seçeneklerinden biri de naturacube hediyesidir. Kişiye özel hale getirilebilen naturacube esasında ahşap küp saksı içinde ekili toprak hediyesidir. İngilizce öğretmenine hediye almak isteyenler naturacube saksısı üzerine isme özel yazı yazdırma işlemini lazer kazıma teknolojisi sayesinde yaptırabilir. Bu ahşap saksı, 7 x 7 cm ölçülerinde ve birinci sınıf kalitedeki masif ahşap malzeme kullanılarak üretilmiştir. Son derece kullanışlı ve aynı zamanda dekoratif olan naturacube saksı hediyesi öğretmenler günü için anlamlı hediye çeşitleri arasında yer alır.

Kaliteli malzemeden üretilen naturacube saksı son derece dayanıklı olduğu için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Bu saksı içinde lavanta, çim, cherry domates, maydanoz, yonca, nane, süs biberi ve papatya tohumları bulunur. Sekiz adet bitki içeren naturacube hediyesi son yıllarda oldukça popülerlik kazanmıştır. Bu saksının yanında bir adet sulama spreyi gönderilir. Sulama spreyi sadece toprağı nemlendirmeyi sağladığı için ürünün kullanımı sırasına mutlaka tercih edilmelidir. Özel tasarım naturacube içinde bitkilerin filizlenme süreleri ortalama 1-3 hafta içinde tamamlanır. İngilizce öğretmenine öğretmenler günü hediyesi alırken farklı alternatifleri kullanmak isteyenler için idealdir.

Kişiye Özel Swarovski Taşlı Kadın Kalemi

ingilizce ogretmenine alinacak hediyeler

Son yıllarda ofis ortamında en çok dikkat çeken ekipmanlardan biri olan Swarovski taşlı kalemler, öğretmenlerin de ilgisini çekmektedir. İngilizce öğretmene hediye seçenekleri arasında isim özelleştirmesi yapılabilen Swarovski taşlı kadın kalemi tercih edilebilir. Bu kalemin ön bölümü siyah ve mavi renk yazarken arka ucu ise dokunmatik ekran kalemi olarak kullanılabilecek özelliklere sahiptir. İçinde parlak renkli taşlar olduğu için son derece ilgi çekici bir tasarıma sahip olan Swarovski taşlı kadın kalemi öğretmenler gününde en popüler hediyelerden biridir.

Özellikle İngilizce öğretmeni isme özel hediye almak isteyenler Swarovski taşlı kadın kalemine hocasının ismini yazdırabilir. Beyaz ve gold renkli kalemler siyah renkte yazarken pembe görünümdeki kalem mavi renkte yazar. Kalemin üzerine öğretmenin adı ve soyadı lazer kazıma teknolojisi kullanılarak yazılır. Bu sayede uzun yıllar sorunsuz biçimde kullanılsa dahi kalemin üzerinden isim yazısı kalkmaz. Öğretmenler gününde hem anlamlı hem de çok kullanışlı bir hediye vermek isteyenler Swarovski taşlı kadın kalemini uygun fiyatlarla satın alabilir.

Best Teacher Ever Çelik Termos

ingilizce ogretmenine ne alinir

Dünyanın en güzel ve en iyi öğretmenine duygu yüklü bir hediye vermek isteyenler için siyah çelik termos hediyesi tavsiye edilebilir. Bu ürün 9 x 19 cm ölçülerinde birinci sınıf kalitedeki 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Son derece kullanışlı yapısı ile 500 ml kapasiteye sahip termos ev veya ofis ortamında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Mat siyah renkli termosun sızdırmaz kapağı ve kaymaz tabanı daha da kullanışlılık ve işlevsellik sağlamaktadır. Özellikle sıcak sıvılarda sızdırma riskine karşı dik biçimde taşınmalıdır.

Termos özelliği sayesinde içine konulan sıvıyı sıcak ya da soğuk olmasına göre uzun süre kendi sıcaklık değerinde tutma özelliğine sahiptir. Best Teacher Ever mesajı ile isme özel hale getirilebilen bu hediye duygusal ve manevi anlamlar içerir. İngilizce öğretmenine özel hediye seçeneklerinden biri olan bu termos üzerine isim yazımı sırasında lazer kazıma teknolojisi kullanılmıştır. Bu sayede çelik termos üzerinden ismin silinmesi mümkün değildir. Kaliteli malzemeden üretildiği için hem elde hem de bulaşık makinesinde pratik biçimde yıkanmasında sakınca yoktur.

Öğretmen Sevgiliye Hediye Kutusu

ingilizce öğretmeni için hediye

Öğretmenlik mesleğini yürütenlere saygı göstermek için öğretmenler gününde çok anlamlı hediyelerin tercih etmesi gerekir. Bu yüzden kişiye özel öğretmenler günü hediyesi seçiminde bir türlü karar veremeyenler için çok sayıda hediyenin bulunduğu hediye kutuları tavsiye edilir. Öğretmenlerin en çok seveceği ürünlerden oluşan bu hediye kutusu içinde birinci sınıf kalitedeki seramikten üretilen kupa bardak ve ahşap sunum altlığı vardır. Dışı beyaz içi ve kulp tasarımı renkli olan kupa porselenden imal edildiği için son derece şıktır. Ayrıca kupanın dış yüzeyine öğretmenler gününün anlamını gösteren kişiye özel baskı yapılabilir.

Öğretmene sadece bir hediye vermekle sınırlı kalmak istemeyenler İngilizce öğretmene hediye kutusu içindeki tüm ürünleri özenle hediye edebilir. Birden fazla sayıda özel hediyenin yer aldığı bu kutuda ev ve ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilecek sukulent bitki de vardır. Sukulent bitkisi çok fazla bakım gerektirmese de bu konuda detaylı bilgileri ürün satış sayfasından inceleyebilirsiniz. Kutu içinde ayrıca 13 cm x 7 mm ebatlarında mavi renkli tükenmez kalem bulunmaktadır. Ayrıca öğretmen temalı motto kartı sayesinde günün anlam ve önemi ortaya çıkmaktadır.

Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Ahşap Kutulu 2'li Kalem

ingilizce hocasina hediye

Uygun fiyatı ve kullanışlı oluşu ile öne çıkan hediyelerle öğretmenler gününde hocanızı şaşırtabilirsiniz. Öğretmenlerin mesleki yaşamlarında en çok kullandıkları eşyaların başında kalemler gelir. Özel ahşap kutusunda ve isme özel hale getirilen kalem hediyesi, öğretmenler gününde sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediye seçeneklerinden biridir. Öğretmenler gününde kişiye özel hediye arayanlar hem uygun fiyatlı hem de pratik hediyelerden biri olan 2’li kalemi tercih edebilir.

Ahşap kutusu ile dikkat çeken 2’li kalem hediye seti içinde bir adet roller ve bir adet tükenmez kalem vardır. Kalemlerin üzerine ve ahşap kutuya isim yazıldığı için sadece kişiye özel bir hediye vermeniz mümkündür. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu kalemler uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanıma uygundur. Kişiye özel ahşap kutulu 2’li kalem hediyesini en uygun fiyat avantajından yararlanarak hemen sipariş edebilirsiniz.

Öğretmene Hediye İsme Özel Kitap Tasarımlı Led Lamba

ingilizce öğretmenine ne hediye alınır

Öğretmenler gününde farklı ve ilgi çekici hediye seçenekleri arayanlar tercihlerini özel kitap tasarımlı led lambadan yana kullanabilir. Bu led lambanın alt kaidesi masif ahşaptan üretildiği için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Öğretmenler günü özel led lamba hediyesi kitap tasarımıyla dikkat çekicidir. Akrilik levhanın lazer kesim teknolojisi ile kitap şekline sokulmasından elde edilen bu tasarım son derece dekoratif bir görünüm ortaya koyar. USB girişi sayesinde evde gece lambası olarak da kullanılabilir. İsme özel led lambanız özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Öğretmenler Günü Hediyesi Baskılı Puzzle Çikolata

ingilizce öğretmeni hediye

Öğretmenler için alınabilecek en çok tavsiye edilen hediyelerden biri de baskılı puzzle çikolatadır. 16 adet ambalajlı çikolatanın yer aldığı bu ürünün kutu modeli stoklara göre farklılık gösterebilir. Ucuz öğretmenler günü hediyesi satın almak isteyenler için hem anlamlı hem de uygun fiyatlı bir seçenektir. Ürün içinde Antep fıstıklı ve sütlü çikolata bulunur.

Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Foto

ingilizce ogretmenine hediye

Son yıllarda en çok beğenilen öğretmenler günü hediyeleri arasında kişiye özel ahşap foto yer alır. Duvara asma aparatı ile birlikte gönderilen bu ürün aynı zamanda metal ayak sayesinde masa üstünde sergilenebilir. Son derece dekoratif tasarımıyla öne çıkan öğretmenler gününe özel ahşap foto hediyesi uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilir.

İsim Yazılı Hediye Yastık

ingilizce öğretmenine hediye

Hem onu dünyanın en iyi İngilizce öğretmeni ilan edin, hem de ev dekorasyonunda severek kullanabileceği şirin bir yastık hediye edin! 40x40 cm ölçülerindeki bu kare yastık, öğretmeninize ne kadar değer verdiğinizin en önemli göstergesi olabilir. Öğretmeniniz hem ince düşüncenizden hem de özel dokulu yüksek kaliteli bu yastıktan çok etkilenecek. Üstelik bu hediye sadece ev için değil, öğretmenler odasında da rahatça kullanılabilir.

Kişiye Özel Kanvas Defter

ingilizce öğretmenine öğretmenler günü hediyesi

Kişiye özel hediyelerin herkes için apayrı bir anlamı var. Sarı çizgisiz kağıttan oluşan 100 yapraklı bu defter de isim baskılı özel kanvas kapağı ile benzerlerinden ayrılıyor. Defter tasarımı o kadar eğlenceli ki, öğretmeniniz bu defteri kolay kolay yanından ayırmayacak. Size de hediyenizi her gördüğünüzde mutlulukla gülümsemek kalacak tabii!

Öğretmenler günü hediyesi ne olabilir diye sorduğunuzda herkesten farklı  bir yanıt alırsınız. Oysa bu sorunun belirli bir yanıtı yok, öğretmeninizin zevkine hitap eden her şey hediye paketi içinde sunulabilir. İngilizce öğretmenine öğretmenler günü hediyesi alırken sadece alışılagelmiş hediyelerden kaçınmaya ve farklı bir hediye sunmaya gayret edebilirsiniz.

Özel Hediye Renkli Kupa

ingilizce öğretmenine ne hediye alınır

Öğretmenler ile kahve arasında sarsılmaz bir bağ var. Bu bağı bilenler, hediye tercihinde de kupadan şaşmıyor! Öğretmeniniz her kahve içmek istediğinde, özel baskılı ve renkli bu kupayı tercih edecek. Dışı beyaz, içi renkli bu porselen bardak çok da ince. Sarı, kırmızı, turuncu, mürdüm, mavi ve pembe gibi renkleri içerisinde bulunduran kupa, adeta kahvenin enerjisini ikiye katlıyor.

Kişiye Özel Kupa Sunum Seti

ingilizce öğretmenine öğretmenler günü hediyeleri

Kahve keyfinden bahsetmişken, hediye fikrinizi genişletmenin bir yolu daha var. O da porselen kupa ile masif ahşap tepsiyi bir araya getirmek! Bu sayede öğretmeniniz kahvesinin yanına tatlısını ya da kurabiyesini alıp dinlenmeye çekilebilir. Hem kupanın iki tarafına hem de ahşap tepsiye baskı yaptırmayı deneyebilirsiniz.

Erkek öğretmene ne hediye alınır sorusundan çoğu kişi korkar. Siz de İngilizce öğretmeni için hediye ararken zorlanıyorsanız, hem kadınların hem de erkeklerin rahatça kullanabileceği duvar saati gibi alternatiflerden şaşmayın.

Mesaj Yazılı Saatli Çerçeve

ingilizce öğretmenine hediye fikirleri

Ahşap baskılı bu saatli çerçeve, isme özel tasarlanıyor. Ahşap ayaklığı sayesinde masada kolayca durma özelliğine sahip. Son derece makul bir fiyata etkileyici bir hediye bulma arayışındaysanız bu hediye alternatifini iyice incelemelisiniz. Sıcak baskı sayesinde hediyeniz uzun yıllar solmadan öğretmeninizin masasını süsleyebilir.

Mesajlı Masif Çerçeve

ingilizce öğretmeni için hediye

Sosyal medyayı yakından takip eden öğretmenler için, Instagram tasarımına sahip orijinal bir hediye fikri var sırada. Metal plakaya basılan fotoğrafınız ahşapla buluşabilir, üstelik seçtiğiniz bir mesaj eşliğinde... Lazer kazıma tekniği ile yazılan mesajınız öğretmeniniz için her daim kalıcı olacak.

İngilizce öğretmenine alınacak hediyeler bu kadar güzel olunca, aralarından seçim yapmak da iyice zorlaşıyor. Ancak öğretmeninizin karakterine en çok uyan hediyeyi seçmek de sadece sizin elinizde. Hediye alışverişi için yaptığınız detaylı araştırmayı şık bir hediye kutusuna dönüştürdüğünüzde kendinizle de gurur duyacaksınız. Yıllar boyu kendini hatırlatan bir hediye, öğretmenlerinizin emeğinin de en güzel karşılığı olabilir.

İngilizce Öğretmenine Hediye Ajanda

ingilizce öğretmenine hediye önerileri

Gün boyu başını kaşıyacak vakti bile olmayan bir İngilizce öğretmeni için alınabilecek en güzel hediye bir ajanda olabilir. Ajanda üzerindeki özel dokulu dünya haritası deseni, isim ve tasarım ile birleştiğinde ayrı bir güzellik kazanıyor. Bayan öğretmenlere kırmızı, erkek öğretmenlere ise lacivert, gri ya da kahverengi ajanda tercih edebilirsiniz.