Beden Eğitimi Öğretmenine Hediye İsme Özel Kanvas Defter

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
299.90 TL
Ürün Kodu: 12483

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 14 x 20 cm ölçülerindedir.
  • 100 Yaprak (200 Sayfa)
  • 90 gr Shamuo Sarı Kağıt (Çizgisiz)
  • %100 Pamuk Kanvas Kapak
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

24 Kasım Öğretmenler Günü hızla yaklaşırken öğretmen için hediye almaya karar veren ancak ne alacağı konusunda kararsız kalanlardan mısınız? Meraklanmayın, endişelenmeyin! Hediye Sepeti olarak her özel günde olduğu gibi Öğretmenler Gününde de geniş ürün yelpazemizle yanındayız!

Voleyboldan basketbola hentboldan futbola sizi sporun her dalıyla tanıştıran beden öğretmeninize bu Öğretmenler Gününde özel bir armağan vermek istiyorsanız Beden Eğitimi Öğretmenine Hediye İsme Özel Kanvas Defter tam da size göre! Spor malzemeleri ve ikonlarıyla süslenerek beden eğitimi öğretmenlerine özel olarak tasarlanan bu kanvas defter, öğretmeninizin kendisini özel hissetmesini sağlayacak, defterine baktıkça sizin gibi öğrencileri olduğu için gurur ve duygu dolu anlar yaşayacak.

Beden eğitimi öğretmeni kız arkadaşına hediye almak isteyenler için de ideal olan Beden Eğitimi Öğretmenine Hediye İsme Özel Kanvas Defter, 200 sayfadan oluşuyor. Çizgisiz shamuo sarı kağıttan üretilen defter, çok yönlü kullanım olanağı sağlıyor. Siz de beden eğitimi öğretmeni olan yakınlarınızı isimlerine özel olarak hazırlanan ve üzerine yazdırdığınız mesajınızla anlamlanan bir hediye vermek istiyorsanız kanvas defteri kaçırmayın deriz!

Beden öğretmenlerine özel tasarımıyla göz dolduran Beden Eğitimi Öğretmenine Hediye İsme Özel Kanvas Defteri, Hediye Sepeti üzerinden uygun fiyat avantajı ile bütçenizi zorlamadan alabilirsiniz. Aynı gün, ücretsiz kargo imkanıyla sipariş edebilirsiniz. Hediye Sepeti olarak keyifli alışverişler.