Avukata Arkadaşa Hediye Silinebilir Kalemli Haftalık Planlayıcı

Ürün Kodu: 16648

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Planlayıcı 21 cm x 30 cm ölçülerindedir.
  • Ahşap üstüne çıkmayan renkli baskı yapılmıştır.
  • 1 adet mıknatıslı silinebilen tahta kalemi ile gönderilmektedir.
  • Ahşap planlayıcı mıknatıslı olup kalem tahta üzerine yapıştırılabilmektedir.
  • Kullanışlı yapısı ve ölçüleriyle ister odanızda isterseniz çantanızda taşıyabilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Avukatlar özellikle adaleti sağlamak ve yerine getirilmesi için çok büyük bir öneme sahiptirler. Çoğu zaman yoğun iş temposunda çalışan avukatların gün içerisinde pek çok görüşmesi, davası ve yapması gerekenler bulunmaktadır. Bu tür durumlarda kendilerine kolaylık sağlayacak bir hediye tercihinde bulunarak avukat yakınlarınızı mutlu etmek adına Avukata Arkadaşa Hediye Silinebilir Kalemli Haftalık Planlayıcı tercih edebilirsiniz.

Avukatlar günü kapsamında da özel bir hediye olarak değerlendirilecek hediye, avukat yakınlarınızın planlarını çok daha kolay bir şekilde yapmalarını sağlayacak. Kolay kullanım sunan yapısı ile planlayıcı avukat yakınlarınızın hiçbir davayı kaçırmamasına ve tüm davaları yakından takip etmelerine olanak tanıyacaktır.

Ahşap üzerine yüksek kalitede yapılan baskısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunan planlayıcı, zamana ve kullanıma bağlı olarak eskime ya da solma göstermez. Pratik kullanım sunması sayesinde gün içerisinde rahatlıkla kullanılacak olan planlayıcı aynı zamanda davalara da taşınabilecek ve kolay bir şekilde işlemlerin yapılmasını sağlayacaktır. Özel tasarımı ile dikkat çeken planlayıcının kolay silinmesi sayesinde yeni notlar ve planlar almak da kolay hale gelecektir. Özel hediye paketinde gönderildiği için de avukat yakınlarınıza hemen hediye olarak vermeniz mümkün hale gelerek onları mutlu etmeniz kolaylaşıyor.