Yılın Kahramanı Tarih Yazılı Matara ve Ahşap Kutulu Satranç Seti

Ürün Kodu: 16669

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

Ahşap Kutulu Satranç:

  • Ahşap kutu ölçüleri 24 x 18 cm yüksekli 6 cm
  • Herbiri doğal ahşap satranç taşları
  • Metal kilitli ahşap kutu

Çelik Matara:

  • Özelleştirmeniz matara üzerine lazer kazıma yöntemi ile yazılmaktadır.
  • Mat siyah renkli çelik matara.
  • Matara 8 oz sıvı almaktadır (230 cc)

Shot Bardağı:

  • 4 adet paslanmaz çelik shot bardağı ve hunisi ile gönderilmektedir.
  • Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.

Yılın Kahramanı Tarih Yazılı Matara ve Ahşap Kutulu Satranç Seti özenle hediye paketi yapılarak kargolanmaktadır.

Kadın ve erkeklere ne hediye alınır sorusuna özel bir cevap vermek istiyorsanız sevdiklerinizin çok hoşuna gidecek Yılın Kahramanı Tarih Yazılı Matara ve Ahşap Kutulu Satranç Seti tercih edebilirsiniz. Bu özel tasarım set, sevdiklerinizin şimdiye kadar aldıkları en özel ve ayrıcalıklı hediye olurken aynı zamanda onların mutlu olmalarını da sağlayacak. Sevdiklerinize özel olarak tasarlanacağı için onların kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerine de neden olacak set ile birlikte ayrıcalıklı bir deneyim yaşama imkânı bulabileceksiniz.

Set içerisinde bulunan matara paslanmaz çelikten yapıldığı için dayanıklı ve sağlıklı bir kullanım imkânı vermektedir. Paslanmaz çelik yapısı hem içeceklerin tat ve aromalarını korumaya yardımcı olur hem de daha dayanıklı bir kullanım sunar. Pratik yapıda olan matara istenilen her an içeceklerin çok kolay bir şekilde içilmesini sağladığı gibi aynı zamanda hafif yapısıyla da rahatlıkla sevdiklerinizin yanlarında taşınabilmesini olanaklı hale getirir.

Satranç takımı ise ahşaptan yapılmış olup yüksek kaliteye ve estetik değerlere sahiptir. Pratik ve hızlı bir şekilde sevdiklerinizin keyifli vakitler geçirmelerine yardımcı olur. Tüm bu özellikleri ile sevdiklerinizi çok mutlu edecek olan set sayesinde başta özel günler olmak üzere her zaman sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz.