Yılbaşı Ağacı Tasarımlı Yeni Yıl Hediyesi Kapüşonlu Sweatshirt Kombini

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
1399.90 TL
Ürün Kodu: 17887

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı uygulanmaktadır.
  • Renk: Siyah
  • Beden: Kadın: XS-S-M-L-XL, Erkek: S-M-L-XL-XXL
  • %100 sağlıklı pamuk kapuşonlu sweatshirt.
  • Yılbaşı Ağacı Tasarımlı Yeni Yıl Hediyesi Kapüşonlu Sweatshirt Kombini özenle kutulanıp hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yılbaşı ağacı tasarımlı yeni yıl hediyesi kapüşonlu sweatshirt kombini modern, şık, yüksek tasarım kalitesiyle dikkat çeker. Yılbaşında sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz, beklentilerinizi karşılayan baskı kalitesi yüksek, marjinal bir kombindir. Su bazlı pigment boya ile tasarlanan ürün insan sağlığına zarar vermeyen, özel geliştirilmiş baskı ile tasarlanır. Baskısı kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan yapı güvenliği sunar. Baskı kalitesi yüksek olup uzun ömürlü kullanım deneyimi sunar.

Hava geçiren terletmez baskısı  sağlıklı, rahat kullanım deneyimi yaşatır. Siyah renk tasarımına sahip olup kadınlar için XS, S,M,L,XL erkekler için S,M,L,XL, XXL beden aralığına sahiptir.%100 sağlıklı yumuşak pamuksu doku kalite güvenliği sunan, orijinal, sağlıklı ve güvenli bir kullanım deneyimi yaşatan en güzel hediyeler arasında yer alır. Yumuşak, ergonomik kullanım özellikleri sayesinde oldukça tercih edilen, en orijinal hediyeler arasında gösterilir. Yumuşak pamuksu dokusu sıcak tutarak konfor deneyimi yaşatır.  Etkileyici, marjinal, sürpriz hediye zevkinize hitap eder. Hafif yapısı sayesinde istediğiniz her yere taşıyarak pratik bir şekilde giyinebilir, keyifli bir yılbaşı akşamı geçirebilirsiniz.