Tipografi Tasarımlı İsim Baskılı Not defteri

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
249.90 TL
Ürün Kodu: 19390

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün ölçüleri: 17x24 cm ebatlarındadır.
  • 1.8 mm mukavva lüks cilt bezi ile üretilmiştir.
  • 112 yaprak ve iplik dikişlidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sizi özel hissettirecek bir hediye mi arıyorsunuz? İşte karşınızda kendinize veya sevdiklerinize özel bir hediye fikri - Tipografi Tasarımlı İsim Baskılı Not Defteri!

Bu not defteri, ister kendiniz için, ister sevdikleriniz için olsun, alacağınız en özel hediyelerden biri olacak. Üstelik isim baskısı ile tamamen kişiye özel hale getirilebilir.

Hem erkekler hem de kadınlar için uygun olan bu not defteri, sevdiklerinizin hayatında her daim pratik bir kullanıma sahip olacak. Göz alıcı tasarımı ile ofislerde veya evlerdeki kullanımınızda bir vazgeçilmez olacak.

Hem öğretmenler günü, doğum günü, yılbaşı gibi özel günlerde hem de ofis hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Öğretmenlerimize, avukatlarımıza ve mimarlara da özel bir hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Her yaş grubuna hitap eden bu not defteri, özellikle kitapseverler için önemli bir hediye seçeneği olabilir. Yeni işe başlayan bir arkadaşınıza veya yöneticinize vermek için de çekici bir hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz.

Zarif bir hediye seçeneği olarak öne çıkan bu not defteri, "İçimden Geldi" gibi anlamlı bir hediye arayanlar için de doğru seçim olacaktır. Siz de sevdiklerinize güzel bir hediye vermek istiyorsanız, Tipografi Tasarımlı İsim Baskılı Not Defteri sizin için en doğru seçenek olabilir.