Süper Babalara Hediye Porselen Kupa ve Altlık Seti

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
219.90 TL
Ürün Kodu: 15637

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Bardak altlığı ahşap olup 9.5 cm x 9.5 cm ölçülerindedir.
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Baba için hediye almak çoğu zaman zor olabilmektedir çünkü babalar çocukları için yaptıkları tüm her şeyi hiçbir karşılık yapmadan beklerler. Ancak yine de çocuklarının onlarını hatırlamalarından özellikle babalar günü gibi bir günde kendilerine hediyeler vermesinden büyük mutluluk duyarlar ve bu mutluluk yüzlerinden okunur.

Ancak babanızı çok mutlu etmek için ona doğrudan hitap edecek ve aynı zamanda da işlevsel olabilecek bir hediye seçiminde bulunmak çok daha önemli olacaktır. Bu bakımdan özenli tasarımı ve anlamlı mesajı ile babanıza hediye vermek için Süper Babalara Hediye Porselen Kupa ve Altlık Seti tercih edebilirsiniz. Bu özel set ile birlikte babanızın babalar gününü en iyi hediye ile kutlayabilirsiniz.

İşlevsel yapısı sayesinde babanızın evde ya da işyerinde rahatlıkla kullanabileceği bu özel ürün, kendisinin çocukları için yaptıklarını hatırlayarak kendisini iyi hissetmesine yardımcı olacaktır. Bunun yanında, dayanıklı yapısı ve yüksek teknoloji baskısı ile uzun süreli kullanımlara uygun olan kupa ve altlık sağlığı için de tamamen uygundur. Babanızın dünyadaki en iyi baba olduğunu göstermenin hem zarif hem de anlamlı bir yönü olacak bu hediye, sıcak ve soğuk içecekleri tüketmek için de uygundur.