Sevimli İconlar isim Yazılı Defter Kitap Okul Etiketi

4 Saat 19 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%16 indirim
149.90 TL
125.92 TL
Ürün Kodu: 19907

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Stickerlarınız A4 boyutunda kendinden yapışkanlı kuşe kağıda baskı alınarak hazırlanır.
  • Yüksek yapışkanlı ve kaliteli kağıt etikettir.
  • Kolayca takılır, çıkarılır.
  • Çıkarıldığında yüzeyde yapışkan iz bırakmaz.
  • Uzun vadeli kullanımlarda kararma ve solma yapmaz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevimli İconlar İsim Yazılı Defter Kitap Okul Etiketi ile Sevdiklerinizi Özel Hissettirin!

Okulların açılmasıyla birlikte sevdiklerimizi özel hissettirmek için en güzel hediyelerden biri olan Sevimli İconlar İsim Yazılı Defter Kitap Okul Etiketi ile tanışmaya ne dersiniz? Bu özel tasarım ürün, çocuklarınızın sıradan defter veya kitaplarını tıpkı bir hazine gibi saklamalarına yardımcı olacak.

Çocuklarınızın ismini üzerinde barındıran bu özel defter kitap okul etiketi, onların kişiliğine uygun bir şekilde tasarlanmış sevimli iconlarla süslenmiştir. Pürüzsüz ve dayanıklı bir yapısı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda özel yapıştırma teknolojisiyle üretilmiş olması, etiketin kolayca çıkmasını ve kitaplarına zarar vermemesini sağlar.

Bu şirin defter kitap okul etiketi, çocuklarınızın sıradan defterlerini ya da kitaplarını özel bir şekilde kişiselleştirmelerine olanak tanır. Okula dönüş sürecinde, çocuğunuzun kendini özel hissetmesi ve kitaplarını sahiplenmesi onun özgüvenini artırabilir. Aynı zamanda etiket, kaybolma veya karışma gibi sorunların önüne geçerek kitaplarını kolayca bulabilmesini sağlar.

Çocuğunuzun kitaplarında kendini özel hissetmesini sağlayan bu özel defter kitap okul etiketi, aynı zamanda kitap dostları için mükemmel bir hediye seçeneği olabilir. Kitapseverlere ve öğrencilere hitap eden bu ürün, kendini ifade etme ve kişiselleştirme özgürlüğü sunar.

Sevimli İconlar İsim Yazılı Defter Kitap Okul Etiketi ile sevdiklerinizi özel hissettirmenin keyfine varın! Hemen sipariş verin ve çocuğunuzun veya sevdiklerinizin okul yolculuğuna kişisel bir dokunuş yapın.