Sevgililer Günü Çikolatası

37 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%15 indirim
749.90 TL
637.42 TL
Ürün Kodu: 16512

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 16 adet ambalajlı çikolata gönderilmektedir.
  • 290 gr Antep Fıstıklı Lüx Sütlü Çikolata (Melodi Marka)
  • Ürün kutu modeli farklılık gösterebilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgililer gunu hediyeleri aşkınızın ifadesi için çok önemlidirler. Çünkü bu özel günde sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi ifade etmek için hediyelere ihtiyaç vardır. Sevgiliniz yaşamdaki en önemli kişi olduğundan onun için tercih edeceğiniz hediyelerin de alışılmışın dışında ve sevgilinize özel olarak hazırlanmış olması gerekmektedir.

Lezzetli ve özel bir hediye tercihinde bulunmanızı sağlayan Sevgililer Günü Çikolatası sevgililer gününün çok daha ayrıcalıklı bir şekilde geçmesine yardımcı oluyor. Bu özel çikolata sevginiz gibi tatlı ve aşk doludur. Sevgiliniz her çikolatayı yerken yüzünde özel bir gülümse oluşmasına neden olur ve böylece onun mutluluğunun da artmasına olanak tanır. Özel yapısı sayesinde ağızda eriyen bir yapıya sahiptir ve hemen mutluluk oluşturur.

Sevgilinizin daha da mutluluk duyması için özel kalp tasarımlı pakete sahip olan çikolatalar böylece daha değerli bir hale geliyorlar. Dilerseniz tek başına hediye olarak tercih edebileceğiniz gibi çiçek ya da başka hediyelerin yanında da destekleyici olarak bu özel çikolataları tercih edebilirsiniz. Özel kutusunda olan çikolatalar sevgilinize vermeniz için hemen hazır haldedir.