Paspartu Kenarlı Kişiye Özel 3'lü 30x40 Siyah Çerçeve - Yapışkanlı

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
1049.90 TL
Ürün Kodu: 19524

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 30 x 40 cm
  • Üç adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Siyah Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Paspartu Kenarlı Kişiye Özel 3'lü 30x40 Siyah Çerçeve - Yapışkanlı, sevdiklerinizi özel hissettirecek en anlamlı hediye seçeneklerinden biri! Yüksek kaliteli siyah çerçeve, şık tasarımı ve yapışkanlı yapısı ile evlerinize değer katacak.

Özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek için en anlamlı hediye, onların en özel anılarını hatırlatacak ürünlerdir. Paspartu Kenarlı Kişiye Özel 3'lü 30x40 Siyah Çerçeve, sevdiklerinizin en değerli anılarını evlerinde her zaman yakınlarında tutmalarına olanak sağlayacak.

Hem kadınlara hem de erkeklere özel olarak tasarlanmış olan bu siyah çerçeve, evinizin her yerinde harika görünecektir. Sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü veya anneler günü gibi özel günlerde, sevdiklerinize alabileceğiniz en özel hediye olacak.

Hatıralık olması için üç adet fotoğrafınıza özel olarak hazırlanmaktadır. Bu özel çerçeveyi arkadaşınıza, eşinize, annenize ya da kendinize hediye edebilirsiniz.

30x40 cm ölçüsündeki çerçeve, görsel anlamında geniş olan odalar için uygun. Sevdiklerinize büyük bir sürpriz yapmak istiyorsanız, Paspartu Kenarlı Kişiye Özel 3'lü 30x40 Siyah Çerçeve - Yapışkanlı tam da aradığınız hediye olacak. Hem evinize değer katacak hem de sevdiklerinizi mutlu edecek!