Dede Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı Çerçeve

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%16 indirim
449.90 TL
377.92 TL
Ürün Kodu: 19604

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 30 x 40 cm
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Siyah Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgi dolu bir hediye ile sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz. İşte tam da bu noktada, Dede Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı Çerçeve sizin için harika bir seçenek olabilir. Bu çerçeve, baba, dede veya 45 yaş ve üstü erkek arkadaşınıza harika bir doğum günü veya babalar günü hediyesi olabilir. Hatta sadece hatıra niyetine bile bu çerçeveyi tercih edebilirsiniz.

Çerçevenin üzerinde özel olarak yazılan dede kelimesiyle sevdiklerinize değer verdiğinizi hissettireceksiniz. Fotoğraflı özelliği sayesinde ise, özel anılarınızı her daim canlı tutabileceksiniz. Hem kişiye özel olması, hem de fotoğraflı olması, çok güzel bir anlam yükleyecektir.

Çerçevenin tasarımı oldukça şık ve estetik, bu yüzden dekoratif amaçla kullanabileceğiniz kadar da pratik bir hediye olacaktır. Kişiye özel olarak tasarlanmış olması, sevdiklerinizin kendilerini özel hissetmelerine neden olacaktır.

Diğer hediye seçeneklerinden ayrılan en önemli özellik ise, özelleştirilebilir olmasıdır. Fotoğrafınızı ekleyerek, hediye alacak kişi veya kişileri mutlu edebilirsiniz. Bu özel hediyeyi sevdiklerinize vermekten mutluluk duyacak ve onları güzel hatıralarınızla birleştirdiğiniz için teşekkür edeceklerdir.

Unutmayın, herkes özel bir hediye almayı hak eder. Dede Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı Çerçeve, sevdiklerinizin hayatında özel bir yer kazanacak. Onların kalplerine dokunacak, hayatınız boyunca, sevgi dolu bir anı olarak kalacak.