Müzik Öğretmenine Hediye Tohumlu Naturacube

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
349.90 TL
Ürün Kodu: 12563

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kişiye özel ahşap küp saksı toprak içinde tohumu ekili olup toprağı nemlendirdikçe filizlenmeye hazır halde gönderilmektedir.
  • Ahşap saksı ölçüleri: 7 cm x 7 cm'dir.
  • Ahşap saksı masif ağaçtan yapılmaktadır.
  • Bitki çeşitleri lavanta, çim, cherry domates, maydanoz, yonca, nane, süs biberi, papatya olmak üzere sekiz adettir.
  • Ahşap saksı yanında bir adet sulama spreyi ile beraber gönderilmektedir.
  • Sulama sadece toprağı nemlendirme amaçlıdır bu nedenle ürün ile birlikte gelen spreyi kullanmanızı öneririz.
  • Bitkilerin filizlenme süreleri çeşitlerine göre 1-3 haftalık zaman alabilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Müzik öğretmeniniz için henüz 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyenizi seçmediniz mi? Bu özel günde öğretmeninizi branşına özel değişik ev aksesuarları ile sevindirebilirsiniz! Öğretmeniniz müziği olduğu kadar, doğa ve çiçekleri de seviyorsa bu hediyelik ürün tam size göre! Hem branşa hem de isme özel olarak hazırlanan Müzik Öğretmenine Hediye Tohumlu Naturacube, öğretmeninizin masasını ya da evinde penceresinin önünü süsleyecek unutulmaz bir hediyelik.

Müzik Öğretmenine Hediye Tohumlu Naturacube, ilginç hediye arayışınızı noktalayacak özel bir seçenek. Naturacube’ü, masif ağaçtan yapılan saksısı, isme özel baskısı ve “Müzik Öğretmeni” mesajının yanında yer alan notalı tasarımı ile öğretmeninize gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz.

Öğretmenler Günü hediye seçenekleri arasında öne çıkan Müzik Öğretmenine Hediye Tohumlu Naturacube’ü Hediye Sepeti olarak, ahşap saksıda, nemlendirdikçe filizlenmeye hazır halde gönderiyoruz. Öğretmeniniz için lavanta, çim, cherry domates, maydanoz, yonca, nane, süs biberi ve papatya olmak üzere 8 çeşit bitkiden birini seçme şansına sahipsiniz. Hediyenizi yanında bir adet de sulama spreyi eşliğinde, hediye paketi içinde gönderiyoruz. Hediye Sepeti olarak bitkinin, bu sprey ile nemlendirilmesini öneriyoruz.

Uygun fiyat avantajıyla ve ücretsiz, aynı gün kargo imkanı ile beğeninize sunduğumuz Müzik Öğretmenine Hediye Tohumlu Naturacube için hemen siparişinizi oluşturabilir, öğretmeninize harika bir hediyelik sunmanın haklı gururunu yaşayabilirsiniz. Tüm kredi kartlarına 6 taksit avantajımızla satın alabileceğiniz ürününüz için kapıda ödeme seçeneğimizden de faydalanabilirsiniz. Keyifli alışverişler.