Mühendis Babaya Hediye Esprili Porselen Kupa ve Altlık Seti

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
219.90 TL
Ürün Kodu: 15636

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Bardak altlığı ahşap olup 9.5 cm x 9.5 cm ölçülerindedir.
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babalar için hediye almak çocuklar için genelde zordur çünkü babalarının karşılıksız sevgileri temelde hiçbir şey gerektirmez. Ama yine de çocukları, babalarının kendilerine yapmış oldukları karşılıksız sevgi, derin fedakârlık ve her şeyin üzerinde çocuklarını tutmaları gibi sebeplerden ötürü hediye almak isteyebilirler. Eğer böyle bir durumda babanız için ne alacağınızı bilemiyorsanız Mühendis Babaya Hediye Esprili Porselen Kupa ve Altlık Seti tercih edebilirsiniz.

Mühendis babalar için hazırlanmış olan bu özel kupa ve altık onun işyerinde büyük bir mutluluk ile kullanacağı bir hediye olacaktır. İşlerinden bunaldığında çocuklarının onu ne kadar çok sevdiğini her fırsatta görmesini sağlayacak bu hediye, aynı zamanda yüksek teknoloji baskısı sayesinde herhangi bir solma ya da silinme olmadan da uzun ömürlü kullanımlar için uygundur.

Bunun yanında sadece mühendis babalar için değil aynı zamanda ev işleriyle uğraşmayı seven ve sürekli bir şeyleri tamir eden babalar için de esprili bir hediye tercihi olacaktır. Bu bakımdan babanız eşyaları tamir ediyor ya da en azından tamir etmeye çalışıyorsa onun bu çabalarını takdir etmek ve ödüllendirmek açısından bu özel seti tercih edebilirsiniz.