Minimal Tasarımlı Kişiye Özel Şık Porselen Kupa ve Altık Seti

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%15 indirim
219.90 TL
186.92 TL
Ürün Kodu: 15631

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Bardak altlığı ahşap olup 9.5 cm x 9.5 cm ölçülerindedir.
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiliye hediyelik eşyalar seçimi oldukça zordur çünkü sevgiliniz sizin için yaşamdaki en değerli varlığınızdır. Onunla tanıştıktan ve sevgili olduktan sonra tüm dünya başka bir evreye girmiş, onun sayesinde kendinizi özel hissetmeye başlamış ve aynı zamanda da kendinizi mutlu hissetmeye başlamışsınızdır.

Sevgili böylesine büyük anlamlara sahipken onun doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü gibi özel günlerde ya da sıradan bir günü özel bir güne çevirmek için tercih edilecek hediye seçiminde de dikkatli olunması gerekmektedir. Sevgili herkesten ayrı olduğu için onun hediyesi de kendisine özgü olmalı ve başkaları tarafından kolayca bulunmayacak bir tasarıma sahip olmalıdır.

Tüm bu noktalar göz önünde tutularak hazırlanan Minimal Tasarımlı Kişiye Özel Şık Porselen Kupa ve Altık Seti sayesinde sevgilinize özel ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Çok sade tasarımı ile birlikte dikkat çeken ancak sevgilinize ne kadar çok değer verdiğinizi göstermeye yarayacak bu özel kupa ve altlık, sevgilinizin evinde, ofisinde, okulunda ya da istediği her alanda kullanarak sizi ve birlikteliğinizi mutluluk ile anımsamasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda zarif çizgileri ile modern tasarıma sahip olan ürünler, dayanıklı yapılarıyla da uzun süreli kullanımlara uygundur.