Kurumsal Firmalara Logo Baskılı 10'lu Magnet Açacak

2 Saat 3 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%18 indirim
499.90 TL
409.92 TL
Ürün Kodu: 13829

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 10 adet özel tasarım mesajlı magnet açacak gönderilir.
  • Ürün Çapı: 50 mm
  • Ön kısmındaki özelleştirmeniz UV baskı teknolojisi ile yapılmaktadır.
  • Arka kısmında metal magnet ve kapak açacağı bulunur. 
  • Kurumsal Firmalara Logo Baskılı Magnet Açacak özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir. 
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kurumsal ve kişisel armağanlar için en çok tercih edilenlerden biri durumunu alan magnetler şimdi çok moda. Sevdiklerinizi mükemmel bir sürprizle şaşırtmanın keyfini yaşamak artık sandığınız kadar zor değil. Yalnızca birkaç dakikada hemen online hediyelik seçeneklerini değerlendirerek mükemmel fikirler bulabilirsiniz. Online hediyelik dünyasının bu kolaylıkları dilerseniz uzun doğum günü yazıları gibi yaratıcı fikirlerle birleştirebilirsiniz.

Size özel bir esinti içinse el yapımı kolay doğum günü hediyeleri arasından kendi seçiminizi yapabilirsiniz. Ön yüzüne yerleştirilen anı fotoğrafınıza özel tasarlanmış çok canlı bir baskı alındığı için teknik olarak baskı ve fotoğraf beğeni kazanacak kaliteyi yakalıyor. 5,5 x 5,5 cmlik ebatıyla hem dekoratif hem de estetik olanı yakalamayı başarmış durumda. Magnetin buzdolabı ve diğer metal yüzeylere uyumu için arka kısmında mıknatıs ve asıl olarak kapak açacağı bulunuyor.

Her an elinizin altında olmasını isteyeceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. Özel günler için sevdiklerinize hediyelik olarak düşünebileceğiniz çoklu set fazla adetli magnet açacak seçenekleri de mevcut. Dilerseniz özenle sizin için hediye paketi de yapılarak adresinize gönderilebiliyor ve kargo fırsatları bulunuyor. Ürünün hızlı ve isteğe uygun teslimatlı olması en beğenilen özelliklerinden oluyor. Kurumsal seçenekte istediğiniz logo ve kısaltma ön yüze profesyonelce yerleştirilebilir. Tasarım yıldönümlerinde kuruluş onuruna verilebilir, terfi törenleri ya da yılsonu- yılbaşı armağanı olarak da son derece uygundur.