İsme Özel İmza Tasarımlı Yuvarlak Metal Cep Matarası

Ürün Kodu: 13649
Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • İsme Özel Yuvarlak Matara, paslanmaz çelikten yapılmış olup, yuvarlak bir tasarıma sahiptir.
  • 5 oz: 9 cm çapındadır
  • Yazılar ürün üzerine lazer kazıma yöntemiyle yazılır ve asla silinmez.

İsme Özel İmza Tasarımlı Yuvarlak Metal Cep Matarası​​ özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İsme özel imza tasarımlı yuvarlak metal cep matarası ile sevdiklerinize hem kullanışlı hem de pratik bir hediye verebilirsiniz. Böylece aldığınız hediyeyi her zaman yanında taşıyacak olan sevgilinize özel olarak tasarlanan bu hediye ile kendisine şahane bir doğum günü hediye vermiş olacaksınız. Hediyenizin yanında doğum günü sözleri serisinden bir küple beğenerek sevgilinize armağan edip sonrasında hediyenizi takdim edebilirsiniz. Ürünün üzerine yazılan isim detayı da matarayı keyifli hale getiriyor. Üstelik de düz yazı değil imza tasarımıyla satışa sunuluyor.

Matara üzerine yazdırılan isim sonrasında ürüne uygun rengi de seçebilirsiniz. Metalik gri ve siyah renklerinden oluşan çeşitliliğiyle hediye alacağınız kişinin renk zevkine göre bir seçim yapabilirsiniz. Yaş günlerinde iyi ki doğdun mesajları ardı ardına gelirken bir tane de siz göndererek sevgilinizin gününü anlamlı hale getirebilirsiniz. Ürün, görünümü ve formu gereği oldukça şirin bir yapıya sahip olduğundan ister sevgilinize isterseniz arkadaşınıza gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Bu tür kişiye özel hediyeler her zaman vazgeçilmez bir parça görevini gördüğünden; doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü ya da yılbaşı gibi günleri süsleyen parçalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Kişiye özel imza tasarımlı metal cep matarası da yine aynı şekilde istediğiniz özel bir gün için tercih edilebilecek bir parça olarak biliniyor. Ürün size gönderilmeden önce özenle hediye paketi yapıldığından sizin ekstra olarak paketleme işlemi yapmanıza gerek kalmaz.