İsme Özel Çizgisiz Not Defteri

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
249.90 TL
Ürün Kodu: 19391

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün ölçüleri: 17x24 cm ebatlarındadır.
  • 1.8 mm mukavva lüks cilt bezi ile üretilmiştir.
  • 112 yaprak ve iplik dikişlidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İsme Özel Çizgisiz Not Defteri ile sevdiklerinize özel bir hediye vermenin mutluluğunu yaşayın! Bu şık ve kullanışlı not defteri, sevdiklerinize özel hissettireceği gibi iş yaşamında, okulda veya günlük hayatta da kullanımınızı kolaylaştıracak.

Not Defteri, her yaş grubuna uygun bir hediye seçeneği olmakla beraber kadın, erkek, sevgili, arkadaş, kardeş, kendiniz,  genç, öğrenci, öğretmen, eczacı ve mimar gibi farklı meslek gruplarına da hitap etmektedir. İster yeni işlerinde başarı dilemek için, isterseniz doğum günlerinde ya da yılbaşı gibi özel günlerde hediye olarak verebilirsiniz.

Not defteri, hem ofislerde hem de evlerde kullanılabilecek şekilde tasarlandı. Yaratıcı fikirlerinizi not almak, önemli tarihleri yazmak, günlük hayatta not tutmak gibi birçok amaçla kullanacağınız bu not defteri size her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir alan sunacaktır.

İsme Özel Çizgisiz Not Defteri, sevdiklerimize özel bir hediye verme fırsatı sunarken aynı zamanda iş yaşamında, okulda ya da özel hayatta kullanışlı bir araç olarak fonksiyonel bir hediye sunar. Onlara hem özel hem de kullanışlı bir hediye vermek için bu not defterini tercih edebilirsiniz.