İngilizce Öğretmenlerine Hediye İsme Özel Tohumlu Naturacube

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%18 indirim
349.90 TL
286.92 TL
Ürün Kodu: 12606

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kişiye özel ahşap küp saksı toprak içinde tohumu ekili olup toprağı nemlendirdikçe filizlenmeye hazır halde gönderilmektedir.
  • Ahşap saksı ölçüleri: 7 cm x 7 cm'dir.
  • Ahşap saksı masif ağaçtan yapılmaktadır.
  • Bitki çeşitleri lavanta, çim, cherry domates, maydanoz, yonca, nane, süs biberi, papatya olmak üzere sekiz adettir.
  • Ahşap saksı yanında bir adet sulama spreyi ile beraber gönderilmektedir.
  • Sulama sadece toprağı nemlendirme amaçlıdır bu nedenle ürün ile birlikte gelen spreyi kullanmanızı öneririz.
  • Bitkilerin filizlenme süreleri çeşitlerine göre 1-3 haftalık zaman alabilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Dünyada en popüler dil olan İngilizce, aynı zamanda en çok kullanılan diller arasında. Belki çoğu zaman ana dilimiz gibi öğrenemesek de, farklı ülkelerin vatandaşları ile anlaşabilmemiz için bazen zayıf bazen de güçlü bir köprü haline geliyor. Günümüzde özellikle kurumsal ve büyük firmalarda çalışmak için özgeçmişlerde “İyi Derece İngilizce” ifadesi mutlaka aranıyor. Bu bakımdan okul yıllarında aldığımız İngilizce eğitiminin önemi oldukça büyük.

Hayatımızın her alanına dokunan İngilizce eğitimini bize okullarda her türlü imkanlarda öğretmeye çalışan İngilizce öğretmenlerimizi bu Öğretmenler Günü’nde de unutmadık. Onlara Hediye Sepeti olarak 8 farklı bitki çeşidiyle isme ve branşa özel naturacube’lar hazırladık.

Öğretmenler için hediyeler arasında öne çıkan İngilizce Öğretmenlerine Hediye İsme Özel Tohumlu Naturacube, sevimli tasarımıyla da dikkat çekiyor. İngilizce kelimelerle ve karikatürize çizimlerle süslenen ahşap saksının üzerine öğretmeninizin ismini yazdırma şansına sahipsiniz.

İngilizce Öğretmenlerine Hediye İsme Özel Tohumlu Naturacube’ü öğretmeninize ya da öğretmen yakınlarınıza dilerseniz  Öğretmenler Günü dilerseniz yılbaşı dilerseniz de doğum günü hediyesi olarak alabilirsiniz. Özgün tasarımı ve nemlendirildikçe yeşillenen 8 farklı bitki çeşidiyle öğretmeniniz bu hediyenize bayılacak.

Dilediğiniz adrese hediye paketi içinde gönderdiğimiz naturacube’ün yanında bir de sulama spreyi bulunuyor. Zira Naturacube’ü, tohumu toprak içinde ekili ve nemlendirdikçe filizlenmeye hazır olarak gönderiyoruz. İngilizce Öğretmenlerine Hediye İsme Özel Tohumlu Naturacube için şimdi siparişinizi oluşturabilir, öğretmeninizi veya öğretmen yakınlarınızı sevindirebilirsiniz. Keyifli alışverişler!