İlk Anneler Günü Hediyesi Mesajlı Dekoratif Kalp Akrilik

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%18 indirim
424.90 TL
348.42 TL
Ürün Kodu: 16752

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bu ürün özel kutusunda gönderilir.
  • Kristalin boyutları: 7cm*7cm*4cm.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anne olmak her zaman büyük bir sevgi ve mutluluk yaşamak anlamına gelir. Özellikle ilk anne olmak yani ilk kez anneler günü kutlamak, yeni anneler için çok özel ve ayrıcalıklı bir durumdur. Bu yüzden ilk anneler günü ne özel hediyeler tercih etmek istiyorsanız özel tasarımı ile öne çıkan İlk Anneler Günü Hediyesi Mesajlı Dekoratif Kalp Akrilik doğru bir tercih olacaktır.

Bu özel hediyeyi başta babalar tercih edebilirler. Eşlerinin ilk anneler gününü, bebeklerini de içine katarak özel bir hediye ile kutlamak isteyen babalara hitap eden ürün, sevgi dolu tasarımı ile eşinizin büyük bir mutluluk duymasına yardımcı olacaktır. Bunun yanında zarif tasarımı ile eşinizin çok mutlu olmasını sağlayacak olan ürün, bebeğinizin de annesine verdiği ilk hediye olarak unutulmaz bir yere sahip olacaktır.

Sadece eşler için değil, yeni anne olanın yakınları tarafından da bu özel hediyeyi tercih etmek doğru bir karar olacaktır. Özel ve zarif tasarımı ile her zaman yeni anneleri çok mutlu edecek olan ürün, dayanıklı yapısı sayesinde de uzun ömürlü bir kullanım olanağı verir. Tüm bu özellikleri ile birlikte ilk anneler gününün yansıması haline gelir.