En İyi Babalara Babalar Gününe Özel Tasarım Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
194.90 TL
165.66 TL
Ürün Kodu: 16933

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babanızı ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için özellikle iki gün çok büyük önem taşıyor. Babaya doğum günü sürprizi yapmak ve babalar günü kutlamak diğer günlerden çok daha değerlidir. Çünkü bu özel günler tamamen babanıza ait olduğundan bu günleri özel hediyeler ile kutlamak da ayrı bir anlam oluşturur. En İyi Babalara Babalar Gününe Özel Tasarım Kupa Bardak sayesinde babanıza çok beğeneceği ve hoşuna gideceği bir hediyeyi kolayca verebileceksiniz.

Bu özel kupa bardak tasarımı ile birlikte babanızı ne kadar çok sevdiğinizi, ona ne kadar çok değer verdiğinizi, babanızın ne kadar ayrıcalıklı olduğunu ifade etmeniz için çok önemli bir değer taşıyor. Tasarımı ile birlikte babanızın yüzünün gülümsemesine ve her zaman kullanmasına yardımcı olacak kupa bardak çok doğru bir hediye olarak öne çıkıyor.

Porselenden yapıldığı için sağlıklı bir kullanım ve tüketim sunacak olan bardak bu sayede de içeceklerin çok kolay şekilde içilmesi için özel bir katkı sağlamış oluyor. Dayanıklı yapısı sayesinde de uzun ömürlü kullanım sunan bardak ile her zaman babanızı çok mutlu etmeniz mümkün olacak.