Çiftlere Özel Tasarım Sevgili Tişört Kombini - %100 Pamuklu Kumaş

6 Saat 58 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
749.90 TL
667.41 TL
Ürün Kodu: 16588

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bir adet kadın bir adet erkek tişörtü şeklinde sevgili kombinidir.
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı, çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Tişörtünüzü uzun süre kullanabilmeniz için tersinden yıkayınız.
  • Çiftlere Özel Tasarım Sevgili Tişört Kombini özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiliniz ile birlikte olmanın en temel noktası birlikte yaşama karşı geliştirdiğiniz özel uyumdur. Bu sayede sevgili olmanın ne demek olduğunu daha iyi anlar ve tüm her şeye karşılık güçlü bir şekilde duruş sergileyebilirsiniz. Özellikle sevgililer ne kadar uyumlu olurlarsa o kadar aralarındaki bağlar da güç kazanacaktır. Sevgiliniz ile ne kadar uyumlu olduğunuzu dışarıya karşı göstermek için de sevgili t-shirtleri öne çıkıyor. Çiftlere Özel Tasarım Sevgili Tişört Kombini sayesinde hem sevgilinize çok beğeneceği bir hediye verebilecek hem de onunla birlikte olmanın uyumunu zarif bir şekilde ifade edebileceksiniz.

Kumaşla bütünleşen ve zamana ya da kullanıma bağlı olarak silinme veya solma göstermeyecek olan tasarımı ile çok hoşunuza gidecek olan kombin aynı zamanda tamamen pamuktan üretildiği için sağlıklı bir kullanım imkânı da sunuyor. Yüksek baskı kalitesi ve sağlıklı yapısı ile hava alan, terletmeyen ve rahat bir giyim sağlayan bu özel kombin ile birlikte her zaman büyük bir mutluluk yaşayabileceksiniz.

Sevgilinizin ve kendinizin çok hoşuna gidecek olan kombin günlük yaşamda tarzınızı yansıtmanıza da olanak verecek ve mutluluk anlarınızın daha da artmasına neden olarak sevgiliniz ile aranızdaki bağların güçlenmesini sağlayacaktır.