Çiçeği Burnunda Annelere İsme Özel Gümüş Kolye

Bugün sipariş verirseniz en geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoya verilecektir.
724.90 TL
Ürün Kodu: 19555

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kolye ucu ve zincir 925 ayar gümüştür.
  • Kolye ucu tasarımları el işçiliği ile yapılmaktadır.
  • Zincirlerde 40 cm, 45 cm, 50 cm olmak üzere üç farklı ölçü seçeneği bulunmaktadır.
  • Silver, Gold ve Rose renk seçenekleri mevcuttur.
  • Gold ve Rose kaplamalar gümüş üzerine el işçiliği ile yapılmaktadır.
  • Gümüş ürünlerde yapısı gereği zamanla kararma meydana gelebilir.
  • Kolyenizin ömrünü uzatmak ve parlaklığını kaybetmesini önlemek için; parfüm, deodorant , sabun, su ve çamaşır suyu gibi maddelerden uzak tutarak kullanmanız önerilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yeni anneye, tarihi ve ismi özelleştirilen bebek ayak izi yuvarlak gümüş kolye ile hediye vererek onu özel hissettirebilirsiniz. Bu kolye, sevdiklerinizi anlamlı bir şekilde hatırlatacak ve her zaman yanlarında taşıyabilecekleri bir hediye olacak.

Bu özel kolye, gümüş madenden yapılmıştır ve hamile eşiniz ve anneler için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Yeni doğan bebeklerin hediye edilmesi için de uygun bir seçenektir.

Kişiye özel olan bu kolye, tamamen size özeldir ve sevdiklerinizin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu gösterir. Annenizin veya eşinizin yaşamında bir dönüm noktası olan bu kolye, onların hayatlarındaki önemli anları her zaman hatırlamalarını sağlayacak ve kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak.

Bu kolye, , anneler günü, teşekkür etmek, hatırlamak veya sadece özel bir hediye seçeneği olarak verilebilir. Bu muhteşem hatıralık, doğum, takı & aksesuar veya diğer özel günler için de uygun bir hediye seçeneğidir.

Yeni anneye tarih ve isim özelleştirmeli bebek ayak izi yuvarlak gümüş kolye ile sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Onları her zaman yanlarında taşıyacakları bu özel kolye ile mutluluğu ve sevgiyi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz.