Arma Tasarımlı Harf Yazılı 2li Rakı Kadehi Karaf Seti

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
%19 indirim
599.90 TL
485.92 TL
Ürün Kodu: 15971

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kadeh ve karaf üzerindeki yazılar Renkli UV baskı işlemesiyle yapılmaktadır.
  • 1 Adet üzeri baskılı rakı karafı ve 2 adet baskılı rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Karaf 500 cc sıvı almaktadır.
  • Baskının kalıcı olması için makinede yıkama yapılması önerilmektedir. Elde yıkama, ovalama ve tırnakla kazıma ile baskının ömrü azalmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgilinize, kendinize, eşinize, arkadaşınıza, kız arkadaşınıza ya da erkek arkadaşa alınabilecek hediyeler için özenli ve kullanışlı bir hediye tercihinizde bulunmak istiyorsanız tasarımı ile öne çıkan Arma Tasarımlı Harf Yazılı 2li Rakı Kadehi Karaf Seti harika bir tercih olacaktır. Bu özel set, yapısı itibariyle rakı sofralarının çok daha güzel ve ayrıcalıklı bir yer haline gelmesine katkı sunacaktır.

Set içinde bulunan karaf ve bardaklar hediye vereceğiniz yakınlarınızın isim ve soy isimlerinin baş harflerini taşıyacaktır. Yüksek baskı teknolojisi ile karaf ve bardakların üzerine basılan bu özel arma, böylece hediye vereceğiniz kişinin kendisini daha özel ve ayrıcalıklı hissetmesine neden olabilecektir. Ayrıca bardakların tasarımı her rakı severin sevdiği geleneksel tipte olup bu açıdan da beğeni toplayacaktır.

Seti daha iyi şekilde tamamlamak ve hediyelerin değerini arttırmak için de Rakı Ansiklopedisi Meyhane Baskısı ve Duble Metre bulunmaktadır. Duble metre rakıyı ölçülü içmeyi sevenlere ve her bardakta aynı rakı oranını korumak isteyenlere hitap etmekte olup eğlenceli anlar sunmaktadır. Aynı zamanda alanında tek olan ve rakının 500 yıllık serüvenini anlatan kitap rakı kültürünün daha da artmasını sağlıyor.