Arkadaşa Hediye İsim Yazılı Ajanda

Ürün Kodu: 16154

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ajanda 17,5 x24 cm ölçülerindedir.
  • Kapak: Termo Deri
  • Renk: Siyah
  • Sayfa Sayısı: 168 Yaprak (336 Sayfa)
  • İçerik: Günlük ve Haftalık organizer ajanda (2024)
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşınıza verdiğiniz değeri göstermek ve aranızdaki arkadaşlık bağının daha da güçlenmesini istiyorsanız Arkadaşa Hediye İsim Yazılı Ajanda onu mutlu etmek için harika bir tercih olacaktır. Özellikle okul ve iş yaşamında arkadaşınızın severek kullanacağı bu isme özel ajanda onun her kullanımda sizi ve arkadaşlığınızı anımsamasına yardımcı olacaktır.

Arkadaşlıklar her zaman özel anlamlara sahiptir çünkü arkadaşlar birbirlerine zor günlerde destek olarak zor günlerin daha kolay şekilde geçmesini sağladıkları gibi aynı zamanda mutlu günlerde de mutluluğun daha fazla artmasına imkân verirler. Böylece arkadaşlar ile en eğlenceli, en keyifli ve en güzel anlar her zaman çok daha değerli şekilde geçer.

Arkadaşlarınız böylesi değerlere sahip olduğu için onların günlük yaşamda sizin verdiğiniz bir hediyeyi kullanmaları da arkadaşlık bağlarınızın güçlenmesine neden olacaktır. 2021 yılına ait olduğu için günlük programını en iyi şekilde yapmasını sağlayacak ve aynı zamanda kendi programlarına sadık kalmasına neden olacak bu ajanda, arkadaşınızın çok hoşuna gideceği gibi hiçbir zaman yanından ayırmayarak arkadaşlığınızın değerini de her zaman anımsamasına neden olacak.