3'lü Set 30x40 Yapışkanlı Fotoğrafınıza Özel Beyaz Çerçeve

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
1049.90 TL
881.92 TL
Ürün Kodu: 19517

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 30 x 40 cm
  • Üç adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Beyaz Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Hayatımızdaki özel anıları hatırlamak için fotoğraflar insanların en çok başvurdukları yöntemlerin başında gelir. Fotoğraflarımızı özel kılmak için dekoratif çerçeveler kullanmak çok hoşumuza gider. İşte sizlere özel bir set; 3'lü Set 30x40 Yapışkanlı Fotoğrafınıza Özel Beyaz Çerçeve!

Bu sette bulunan 3 adet 30x40 cm beyaz çerçeve, yapışkanlı özelliği sayesinde kolayca duvara yapışır ve yerleştirilmesi oldukça pratik hale gelir. Üstelik fotoğraflarınıza özel olarak tasarlanan bu çerçeveler sayesinde anılarınızı her baktığınızda yeniden yaşayacaksınız.

Sevgililer Günü, Yıldönümü, Doğum Günü, Anneler Günü veya sadece içimizden geldiği an sevdiklerimize hediye edebileceğimiz bu set, her yaştan insanın ilgisini çekecektir. Hem kadınlar hem de erkekler için uygun olan bu hediye, eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza veya kardeşinize alabileceğiniz hoş bir sürpriz olacaktır.

Kişiye özel tasarımı sayesinde, hediye ettiğiniz kişilerin özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Kendinize de alabilir, evinizin dekorasyonuna farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.

Hayatın ve anıların özelleştirici bir etkisi olduğunu unutmadan, özel günleri daha da anlamlı kılacak bu seti hemen sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.