110x56 cm Yazılabilir Türkiye Haritası Manyetik Duvar Stickerı

Ürün Kodu: 17293
Satın Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler
  • Ofisinizin duvarında kullanabileceğiniz üzerinde işaretlemeler yapabileceğiniz dilsiz dünya haritası.
  • Yapıştırma Gerektirmeyen Dünya Haritası, sınav sürecindeki her öğrencinin edinmesi gereken bir araçtır.
  • 110 x 56 cm Dünya Haritası Manyetik Duvar Stickerı üzerine Yazı yazılabilir, silinebilir.
  • Yazı Yazılabilir Dünya Haritasının manyetik alanı sayesinde hiçbir yapıştırıcı, uhu, çivileme gerektirmeden duvara sabitlenir.
  • Dünya Haritası Manyetik Duvar Stickerı, Duvarınıza herhangi bir zarar vermez.
  • Ürün Boyutları: 110 x 56 cm
  • 110x56 cm Yazılabilir Türkiye Haritası Manyetik Duvar Stickerı özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Çocuklarınızın eğitim sürecini eğlenceli hale getirmek, sizin için en önemli görevlerden biridir çünkü belli yaştaki çocukların, dikkati daha çabuk dağılmaktadır. 110x56 cm Yazılabilir Türkiye Haritası Manyetik Duvar Stickerı ile bunu, hem basit hem de eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bu alanda size verilen seçimlerden biri olan markamız, bunun için en kaliteli ürünleri ortaya koymaktadır. Manyetik bir özelliğe sahip olması ise sorunsuz bir yapıştırma şansı vermektedir. Belli dersler için büyük bir destek sağlayan bu ürün, en basit şekilde yazılabilme şansı da vermektedir. Türkiye haritası üzerinde çocuğunuz, merak ettiği bütün noktalarda işlem yapma fırsatı yakalayabilir. Sonrasında ise sitemize girebilir ve 24 saatlik bir sürede ürünü, sevdiklerinize hediye şansına sahip olabilirsiniz.

Çocuklara hediye ne alsam gibi sorular, büyükleri çok fazla düşünceye sevk etmektedir. Yazılabilir Türkiye haritası seçimlerini, bu konudaki en yaratıcı seçimlerden biri olarak görebilir ve sitemizden basit bir şekilde satın alma talebi verebilirsiniz. Duvara kolay bir şekilde yapıştırılan bu ürünü, en kısa sürede satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.