Yılbaşı Özel Masaüstü Fotoğraflı Mini Takvim

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
249.90 TL
Ürün Kodu: 19914

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Takvim Boyutu 8 x 9 cm'dir.
  • Kuşe kağıda baskı alınmaktadır.
  • Masa takvimi 12 fotoğraf eklenerek hazırlanmaktadır.
  • 2024 yılı takvimine göre hazırlanmıştır
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Özel anları ölümsüzleştirmek ve sevdiklerimize unutulmaz bir hediye vermeyi kim istemez ki? Yılbaşına özel olarak tasarladığımız Masaüstü Fotoğraflı Mini Takvim ile sevdiklerinize en güzel sürprizler yapabilirsiniz. Siz de özel insanları mutlu etmek için bu harika ürünü tercih edin!

Yılbaşı özel masaüstü fotoğraflı mini takvim ile sevdiklerinize her an yanlarında olduğunuzu hissettirin. Kişiye özel olarak tasarlanan bu ürünle, en sevdiğiniz fotoğrafları kullanarak onları şaşırtabilirsiniz. Sadece yılbaşı için değil, sevgilinizin doğum günü, yıldönümü ya da herhangi özel bir gün için de harika bir seçenek olduğunu söylemek istiyoruz.

Bu masaüstü takvim, en sevdiğiniz fotoğraflarınızı her gün görebileceğiniz, çalışma masanızda ya da evinizde sürekli yer alabilecek bir ürün. Hem kişiye özel tasarımıyla hem de kullanışlılığıyla sevdiklerinizin beğenisini kazanacak. Üzerindeki fotoğraflarla sevdiklerinizi mutlu etmenin yanı sıra, onlara kendilerini özel hissettireceksiniz.

Yılbaşı özel masaüstü fotoğraflı mini takvim, yaratıcı tasarımı sayesinde ofis ortamında da dikkat çekecek ve sevdiklerinizin masalarını süsleyecek. Üzerindeki fotoğraflarla anılarınızı canlı tutacak ve her baktıklarında sizinle hatırlamalarını sağlayacak.

Tasarımıyla göz kamaştıran bu özel ürünü sevdiklerinize hediye olarak vermek için daha ne bekliyorsunuz? Onları mutlu etmek için en doğru tercih olduğundan emin olabilirsiniz. Siz de hediyelerin arasından sıyrılarak sevdiklerinizi özel hissettirmek istiyorsanız, bu muhteşem ürünü hemen sepetinize ekleyin! Herkesin hayranlıkla bakacağı bu tasarımı kaçırmayın, çünkü sevdiklerinizi mutlu etmek şimdi çok kolay!