Yılbaşı Konsept Tasarımlı Aile Tişört Seti - 3'lü Yılbaşı Tişört Kombini

Bugün sipariş verirseniz en geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 22 Nisan Pazartesi günü teslim.
%11 indirim
999.90 TL
889.91 TL
Ürün Kodu: 17895

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ailenize Özel Mesajlı aile tişört setinde 3 tişört gönderilmektedir.
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Yılbaşı Konsept Tasarımlı Aile Tişört Seti - 3'lü Yılbaşı Tişört Kombini özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Özel hediye paketleri ve hızlı teslimat seçenekleri ile bir ailenin tüm fertlerini mutlu etmeyi başarabileceğiniz hediyeler arasından Yılbaşı Konsept Tasarımlı Aile Tişört Seti - 3'lü Yılbaşı Tişört Kombini hediyesini seçerek tüm bir aileyi sevindirmeyi başarabilirsiniz. Ortak olarak giyilebilecek, terletmeyen yapısı, yumuşak dokusu ve özel tasarımı ile öne çıkan 3’lü tişört kombini sayesinde, arkadaşlarınızı veya sevdiklerinizi ortak bir biçimde mutlu etmeyi başarabilirsiniz. Dilediğiniz özel mesajı, anne, baba ve çocuk için tasarlayarak tişörtleri daha da değerli ve kişsiel bir hale getirmeyi başarabilirsiniz.

Aile için alınabilecek en orijinal hediyeler arasında yer alan tişört setlerini, yeni yıl kutlamalarını ölümsüz hale getirmek için kullanarak, özel bir anı bırakma hedefinize de ulaşabilirsiniz. Tüm fertlerin aynı anda giymesi durumuyla oldukça sıcak bir ortamın yaratılmasına yardımcı olabilirsiniz. Kumaşla bütünleşen baskı sayesinde, yıkama veya kullanım sonunda herhangi bir zarar görmeyen tasarım tişörtler, hava alan ferah yapısı sayesinde gündelik hayatta, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.