Yılbaşı Hediyesi Etamin Desenli İsme Özel Baskılı Yastık

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
%19 indirim
344.90 TL
279.37 TL
Ürün Kodu: 13929

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Baskılı özel yastık kılıfı tipi hediyelikler gittikçe daha çok tutuluyor ve bu sene en moda seçenekler arasında zirvede yer alıyor. Yepyeni yastık kılıfı modelleri kadın erkek herkesin beğenisini kazanıyor. Eşinize veya iş arkadaşına verebileceğiniz kaliteli bir tasarıma sahip olan bu ürün özel düşünülmüş. Farklı bir armağan olarak şuanda modaya oldukça uyuyor. Kumaşı, baskısı ve ardında yatan fikirle hem kaliteli hem de sıra dışı bir birleşim ortaya çıkarıyor.

Armağanınıza ek olarak siz de bir minik dokunuşla fark yaratmak isterseniz bir sürü fikir karşınıza çıkacak. Kişisel dokunuşunuzun yerini başka hiçbir şey tutmayacak. O halde en güzel el yapımı hediye alternatifleri ve hediye kutusu fiyatları konusunu biraz daha incelemek isteyebilirsiniz. Yastık tercihinize eklenecek süper bir tasarımla sürprizinizin etkisini çok daha fazla hissettirebilirsiniz. Bu tasarım 40 cm x 40 cm ebatlarında son derece uyumlu bir ölçüde üretiliyor.

Ayrıca yastığınıza benzer bir ürün de kendiniz eklemek isteyebilirsiniz. Kişiye özel el yapımı hediyelik eşyalar nasıl yapılır sorusu için mükemmel yanıtlar sizi bekliyor. Ufak ama sihirli ve kişisel bir dokunuşla Yılbaşı Hediyesi Etamin Desenli İsme Özel Baskılı Yastık bambaşka bir havaya bürünecek. Kare yastığınızın tasarımındaki kanaviçe ve nakış benzeri modern görünüm birçok benzer ürünle tamamlanabilir. Ürününüzden iki adet isteyerek, siparişinizle kendiniz de çiftli bir set ortaya çıkarabilirsiniz.