Yeni Yıl Hediyesi Led Lambalı Mutlu Yıllar Hediye Kutusu

Ürün Kodu: 13904

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 32 cm x 24 cm şık karton kutu.
  • Gümüş-Gold seçenekli şık kutu kapağı.
  • Şık kişiye özel baskılı çorap.
  • 22 cm x 14 cm Ren Geyiği Tasarımlı 3D Led Lamba
  • 19 cm x 7 cm boyutlarında isme özel termos bardak.
  • Mutlu Yıllar motto kartı.
  • Yeni Yıl Hediyesi Led Lambalı Mutlu Yıllar Hediye Kutusu özenle paketlenerek gönderilmektedir.

Hediye kutuları bu yıl yine kışlık armağanlar olarak çok moda çünkü hem zengin hem kullanışlı içeriğiyle göz dolduruyor.  Farklı hediye fikirleri el yapımı olarak kutunuza eklemek isteyebileceğiniz alternatifler hakkında size alternatif yollar gösteriyor. Farklı kapak seçeneklerine sahip olan karton kutunuz son derece şık ve 32 cm x 24 cm ebatlarında düşünülmüş. İki renk sunuluyor yani kişisel tercihiniz doğrultusunda Gümüş ya da Gold seçebiliyorsunuz.

İçeriğinde yer alan özel bardak, çorap, led lamba ve motto kartı sizi bekliyor. Terfiden yıldönümüne kadar aklınıza gelebilecek bütün kutlamalar için çok uygun. Dilediğiniz kişiye verebileceğiniz çok amaçlı bir set olarak karşınıza çıkıyor. Mutlu Yıllar yazan bir motto kartı zaten içerikte sevdiklerinizle buluşuyor. Buna ek olarak sürprizinize bambaşka bir doğum günü tebrik mesajı eklemek isterseniz de bu sayede seçeneğinizi hayli geliştirebilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş, yani isme özel kullanım için yapılan termos bardak tasarımı 19 cm x 7 cm boyutlarında oluyor. Diğer bir ürün olan kişiye özel isim baskılı hediyelik çorap ise kutunuzu güzelleştirenlerden. Son olarak da içeriğin en hoş parçası sayılan ışıklandırma geliyor. 22 cm x 14 cm ölçülere göre dizayn edilmiş olan Ren Geyiği Tasarımlı 3D Led Lamba çok seviliyor. Yeni Yıl Hediyesi Led Lambalı Mutlu Yıllar Hediye Kutusu sizin için sevdiklerinize gönderilmeden evvel özel olarak paketlenip gönderilebiliyor.