Usandım Mesajlı Sevimli Yorgun Ayı Hediye Porselen Kupa

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%15 indirim
194.90 TL
165.66 TL
Ürün Kodu: 16389

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz özellikle zor zamanlardan geçiyor ya da zor zamanların ortak yazgısını yaşıyorsanız bu durumda Usandım Mesajlı Sevimli Yorgun Ayı Hediye Porselen Kupa tasarımı ile birlikte herkesin yüzünün gülmesine yardımcı oluyor. Bu özel tasarım kupa sayesinde sevdiklerinizi çok mutlu edeceğiniz gibi aynı zamanda onların evde, işte ya da diledikleri her yerde içeceklerini de rahatlıkla içmelerini sağlayabileceksiniz.

Başta sevgiliye kupa bardak olmak üzere kullanılacak ürünü tüm yakınlarınız için tercih edebilirsiniz. Yüksek baskı kalitesi ile birlikte esprili tasarımı uzun süreler boyunca silinme ya da solma olmadan kalacağı gibi aynı zamanda her zaman yapısını da koruyacaktır. Seramikten yapıldığı için de hem sağlık açısından hem de içeceklerin lezzetinin korunması açısından uygunluk göstermektedir.

Ergonomik tutma kolaylığı sunması ile çok rahat bir şekilde kavranan ve sevdiklerinizin en çok sevdikleri içecekleri rahatlıkla içmelerine yardımcı olan bu kupa onları her zaman sevdiğinizi göstermenize yardımcı oluyor. Bu bakımdan dilerseniz sevdiklerinizin özel günlerinde onlara sürpriz yapmak için tercih edebilir, dilerseniz sıradan bir günü hediye ile özel hale getirmek adına bu kupa bardağı tercih edebilirsiniz. Hangi durumda olursa olsun bu esprili ve sevimli bardak sevdiklerinizin yüzlerinin gülümsemesine neden olacak.