Usandım Koala Tasarımlı Esprili Hediye Porselen Kupa

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%16 indirim
194.90 TL
163.72 TL
Ürün Kodu: 16390

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Başta sevgiliniz olmak üzere arkadaşlarınız, yakınlarınız, tüm sevdikleriniz için özellikle salgın döneminde kendilerine destek olacak özel bir hediye vermek için Usandım Koala Tasarımlı Esprili Hediye Porselen Kupa tercih edebilirsiniz. Bu özel hediyelik bardak her kullanımda sevdiklerinizin gülümsemesine yardımcı olurken aynı zamanda içecekleri de rahat bir şekilde içmelerine etki ediyor.

Özenli tasarımı ile dikkat çeken porselen kupa salgın zamanındaki ruh halini başarıyla yansıtırken aynı zamanda çalışanlar için de işyerlerinde esprili bir mesaj içermeye yardım ediyorlar. Yüksek baskı kalitesi ile birlikte uzun ömürlü kullanım sunan kupa, böylece zamana ve kullanıma bağlı olarak solma ya da silinme de göstermeyerek her zaman sevdiklerinizin kullanmasını mümkün hale getiriyor.

Porselenden yapıldığı için sağlık açısından da uygunluk taşıyan bardak, aynı zamanda porselenden yapıldığı için içeceklerin tatlarının da korunmasını mümkün hale getiriyor. Tüm bu özellikleri ile birlikte sevdiklerinizin evde, ofiste, okulda ya da diledikleri her yerde rahatlıkla kullanım yapmalarına olanak tanıyan bu özel kupa bardak onlara vereceğiniz en güzel hediyelerden birisini oluşturuyor. Her kullanımda sizi anımsayacak olmaları da bardağın değerini daha da arttırarak hediyeyi çok daha anlamlı hale getirmiş oluyor.